OHMYGOSSIP – Inimese sünnihetk ja koht mõjutab tervet tema järgnevat elu, sest planeedid ning numbrid määravad ning võimendavad või kahandavad paljuski meie hilisemaid võimeid ning iseloomu. Isiklikust sünnikaardist on võimalik teada saada oma sünnipotentsiaal siinses elus.

Mis on / mida kujutab endast astroloogiline sünnikaart?
Sünnikaart peegeldab taevakehade asukohta meie sünnihetkel ja annab aimu sünnipärastest eeldustest ja kalduvustest. Sünnikaart on matemaatiliselt täpne astronoomiline taevaskeem konkreetse inimese (ka riigi, organisatsiooni ja muu) sündimise hetkel.  Selleks on vaja teada täpset sünnipäeva, sünniaastat, sünni kellaaega  ja sünnikoha geograafilisi kordinaate. Iga inimese puhul on planeetide paigutus sünnikaardis täiesti kordamatu.

Sünnikaardi põhilised näitajad on planeedid, mis asuvad alati mingis kindlas märgis ja majas ning nende planeetide omavahelised aspektid. Tavaliselt mõeldakse nn “horokoobi” all vaid päikesemärke. Kuid lisaks Päikesele on sünnikaardis veel Kuu, Merkuur, Veenus, Marss, Jupiter, Saturn ning Pluuto. Ja veel ka sellised punktid nagu Kuu Põhja- ja Lõunasõlm (kohad, kus Kuu teekond taevas lõikub ekliptikaga) ning Must Kuu ehk Lilit (Kuu apogeepunkt). Kõik need planeedid ja punktid asuvad igas konkreetses sünnikaardis erinevates sodiaagimärkides ja eri majades.

Milliste nimedega veel sünnikaarti kutsutakse?
Sünnikaart, sünnihoroskoop, radix, nataalkaart.

Kuidas sünnikaart koostatakse?
Sünnihoroskoop koostatakse arvutuste teel, kasutades efemeriide (tabel, mis esitab Päikese, Kuu, planeetide või muude liikuvate taevakehade näivad asendid taevas teatud ajahetkel Maa teatud punktis) ja astroloogiliste majade tabeleid. Tänapäeval kasutatakse selleks arvuti abi.



Kui palju tõde on astroloogiliste sünnikaartide mõjus meie isiksusele? Kas meie hinged valisid sündimiseks kindla ajahetke lähtuvalt sellest, milline oli planeetide energeetika sellel hetkel? Näiteks, kas võib keegi mingil põhjusel otsustada sündida siis, kui Päike on Lõvis?
Jah, astroloogilised sünnikaardid mõjutavad meie isiksust. Energeetiliselt on kõik omavahel seotud. On tõestatud, et maailma ühes paigas ühe aatomi muutudes muutub koheselt läbi selge, energeetilise ühenduse sarnane aatom ka maailma mõnes muus paigas. Kord liikvele lükatud muster kaldub jääma samasse rütmi, samasse mustri kavandisse. Loodud mustri murdmiseks on vaja väikest või suurt pingutust ja šablooni toimima jäämiseks on vaja luua uus muster.

Hinged valivad nii sündimise, sündimise viisi kui tegelikult ka kõik muu eluga seonduva. Hing valib, millal ja kuidas ta eostatud saab. Ta valib endale vanemad või süsteemi, kes ta ilmale toovad. Ta valib endale sündimise loo. Kõik hinged arvestavad astroloogilise seisuga, millesse nad sünnivad ning sünnihetkel saab inimene mõjutatud teda ümbritsevast keskkonnast.

Mis infot saab sünnikaardist?
Sünnikaardi tõlgendus on subjektiivne astroloogiline protsess ja sõltub konkreetse astroloogi võimetest ja oskustest. Selleks, et sünnikaarti õigesti mõista, tuleb tõlgendamisel arvestada sodiaagimärgi iseloomu, milles konkreetne planeet asub ning maja, milles planeet paikneb. Lisaks tuleb vaadata selle planeedi aspekte teiste planeetide või muude olulisemate sünnikaardi punktidega.

Personaalselt koostatud sünnikaart annab meile palju infot, sest sellest on võimalik välja lugeda:
1 – sinu iseloomujooned, sinu tegelik olemus,
2 – võimalikke erinevaid lahendusi sinu probleemidele,
3 – sinu jaoks sobilikud töö või õppimise valdkonnad,
4 – rahaga seonduv (ka päranduse saamise võimalus)
5- suhted nii oma partneri, sõprade kui töökaaslastega või lemmikloomaga
6 – kõik, mis on seotud tervisega ning kuidas lahendada tervise probleeme
7 – karma- ja eluülesanded
8 – Sobilikud reisimise kohad ja võimalused
9 – kõik kodu & perega, sugulastega seonduv
10 – sinu erilised võimed, hobid, loomingulisus
11 – sinu tundeelu, probeelmid ja lahendused
12 – kõik lastega seonduv
13 – Karjääri võimalused

Kokkuvõttes kui tead oma sünnikaarti, siis tead ka oma potentsiaali ja võimalusi, mida saad siin elus väga edukalt ära kasutada. Astroloogia aitab teil häälestuda oma vaimsele minale, oma karmale, oma intuitsioonile.

Avafoto: Pexels