Sofia Hellqvist on palju vaeva näinud selle nimel, et oma imagot parandada. Nüüd õnnestus tal lõppude lõpuks kohtuda Rootsi kuninga ja kuningannaga, kelle initsiatiivil ta kutsuti õhtusöögile perekonna suvekodusse Ölandil.”Suhe on tõsine,” ütleb kuningakoja asjatundja Roger Lundgren Aftonbladetile.

Endine realitikangelanna ja modell Sofia Hellqvist võitleb selle eest, et võita kuningakoja ja rootsi rahva südant. Kui printsess Victoria ja Daniel Westling juunikuus abiellusid, polnud Sofiat pulmakülaliste hulgas. Samuti pole kuningale meeldinud see, et prints Carl-Philip ja Sofia koos pildi peale on jäänud. Viimasel ajal on Sofia isegi mentori abi kasutanud, et paremini kõrgema klassi hulka sobituda. Neid, kes tema peale nina on kirtsutanud ja arvanud, et ta pole printsi jaoks küllalt peen, on palju. Nüüd sai Sofia esimest korda võimaluse kuningas Carl-Gustav´i ja kuninganna Silvia´ga kohtuda ning seda ühisel õhtusöögil Sollidenis Gotlandil.

“Sofia on väga õnnelik, et teda kutsuti.  Ta on selle üle väga uhke,” ütleb allikas Aftonbladetile. Kuningakoja pressiülem Nina Eldh ei soovi aga andmeid kinnitada: “Mul pole selle kohta mingit informatsiooni. Me ei kommenteeri kuningapere eraelu.” Roger Lundgren´i arvates on aga Sofia ja kuningapaari kohtumine märgiks selle kohta, et Carl-Philipi ja Sofia suhe pole lihtsalt flirt, vaid nad peavad ühiseid tulevikuplaane.

“Ta pole enam mingi väike poiss. Carl-Philip on täiskasvanud mees. Selge see, et suhe on tõsine, prints pole selline, kes suhteid kergelt võtab,” ütleb Lundgren ja jätkab: “Ja kuna neid on juba mõnda aega meedias koos näidatud, on loomulik, et kuningas ja kuninganna tahavad teada, kes ta selline on ja kas printsil on temaga tõsised kavatsused.”

Vastuseks reporteri küsimusele, kas Sofiast võib tulevikus saada kuningliku perekonna liige, ütleb Lundgren: “Jah, see pole võimatu. Pealegi arvan ma, et Sofia sobiks hästi uueks perekonnaliikmeks kui see ühel heal päeval nii peaks olema. Et ta kutsuti õhtusöögile näitab seda, et tal on suur võimalus heakskiidu osaliseks saada.”