OHMYGOSSIP – Juuksed muutuvad ruttu rasuseks ja mustaks? Enam ei pea te sellepärast muretsema! Korduv värvimine ning kuumtöötlemine teeb kõige tugevamadki juuksed ajapikku tundlikuks. Olukorra päästmiseks pole vaja aga juukseid maha lõigata või istuda tunde juuksemask peas. Õige tootevaliku abil saate juuksed taas kauniks, terveks ja tugevaks juba paari kuuga!

Juuste tervis ja ilu saab alguse peanahast. Elisheva & Shoshana “Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei” on ülitõhus peanahahooldustoode inimestele, kes kannatavad peanaha probleemide käes (kõõm, juuste väljalangemine, psoriaas, dermatiit, seborroiline ekseem, sügelus, peaseen, vms.). Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei eemaldab peanahalt sinna ladestunud kaltsiumisoolad, mis pidurdavad juuksekarvade ainevahetust ja peanaha hapnikuga varustamist. Sprei imendub peanahale pihustades ülikiiresti, rakkudesse jõudmiseks kulub 5-15 sekundit. 10 pihustuses on 100 mg (28% RDA).

E&S´i “Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei” (15% kontsentratsioon Zechstein magneesiumkloriidi) on hea kingitus hoidmaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi – sprei kaitseb teie peanahka ja juukseid välissaaste eest, annab juustele energiat ning tagab peanahale piisava magneesiumisisalduse, sügavpuhastab peanahka, stimuleerib ning aktiveerib peanaha karvanääpsude kasvu. Juuksesprei on 100% looduslik ja seda võivad kasutada igas vanuses inimesed, sh lapsed, rasedad ning imetavad emad, sobib ka diabeetikutele ja taimetoitlastele. Tõkestab rasedatel naistel ning eridieedil olevatel inimestel juuste väljalangemist ning hammaste lagunemist.

Kasutamine:
Sabaga kammiga tõmmake juuksed õhukeste diagonaalis salkude kaupa nii, et pääseksite spreiga otse juuksejuurte ja peanahani. Pihustage peanahale kuni 20 pihustust päevas. Laske mõjuda 10-30min ja loputage sooja veega. Rasuse peanaha ja juuste korral võib jätta peanahale ka terveks ööks või kuni järgmise juuksepesuni. Võib kasutada peanahka toniseeriva, sügavpuhastava ning vereringet toetava maskina enne igat peapesu. Esmakordselt peanahale pihustades võite tunda kergelt kihelust või kipitust, see on märk sellest, et teie organismis on suur magneesiumidefitsiit. Lastele alla 12. eluaasta pihustada ½ täiskasvanutele mõeldud kogusest.


E&S Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei


Tuntud laulja Renate Saluste kasutab ja kiidab E&S`i juuksespreid

Elisheva & Shoshana aaloega sügavpuhastav peanahka hooldav detox šampoon on ülitõhus peanaha- ja juuksehooldustoode, mis nahka ärritamata normaliseerib teie peanaha rasueritust ning sügavpuhastab peanaha õrnalt vanast rasust, kõõmast ja jääkainetest. Nahasõbraliku pH- tasemega (pH 5.5) šampoon parandab mikrotsirkulatsiooni (peanaha verevarustust), tugevdab juuksejuuri ning aitab habrastel ja/või rikutud juustel kiiresti kasvada.

Aaloe on väge andev ja vitamiiniderikas võimas ravimtaim, mis suudab võidelda nii mikroobide kui seentega, mõnikord ka mitmete viirustega. Aitab kaitsta juukseid välissaaste, päiksepõletuse ning kuumakahjustuste eest (nt föönitamine), niisutab. Šampoon võib aidata leevendada ka järgnevaid peanahaprobleeme: kiiresti rasuseks muutuvad juuksed, kõõm, juuste väljalangemine, psoriaas, dermatiit, seborroiline ekseem, sügelus, peaseen, vms.

E&S´i “Aaloega Sügavpuhastav Detox peanahahooldus šampoon” hoiab pea pikalt puhtana ning teeb teie juuksed tugevaks, läikivaks ja terveks! Sisaldab enam kui 90% orgaanilisi komponente ning seda võivad kasutada igas vanuses inimesed, sh lapsed, rasedad ning imetavad emad.

Fotod: Instagram / @elishevashoshana
Allikas: Ohmygossip.se