OHMYGOSSIP – BBC lastesarjade „Millie Inbetween“ ja „Almost Never“ staar Mya-Lecia Naylor suri oli 7. aprillil olles vaid 16-aastane. Šokeerivalt varajase surma põhjust pole teatatud, kuid teletähe esindajate sõnul oli neiu kokku varisenud.

Daily Maili teatel osales tüdruk aastasena komöödiasarjas „Täitsa hullud“, täites Saffy tütre Jane’i osa. 2012. aastal mängis Mya-Lecia koos Tom Hanksi ja Halle Berryga Hollywoodi filmis „Pilveatlas“.

Briti lehe andmeil tegutses kaunis ja andekas tüdruk ka modellina ning laulis kuueliikmelises ansamblis Angels N’Bandits.

BBC lastekanal CBBC ütleb oma järelehüüdes, et tunneb Mya-Leciast tohutult puudust. „Usume, et soovite koos meiega ühineda heade soovide saatmisel Mya-Lecia perele ja sõpradele. Me teame, et see uudis on väga ehmatav, ja oleks hea, kui saaksite oma tundeid sõprade või mõne usaldusaluse täiskasvanuga jagada,“ soovitab CBBC noortele televaatajatele.

Tuhanded fännid jätavad järelehüüdeid ka Mya-Lecia Instagrami kontole, kuhu ta veel oma surmapäeval viimase postituse tegi:

https://www.instagram.com/p/BwWtNs6hT44/

https://www.youtube.com/watch?v=pyIOLYFKL4w

Avafoto: Mya-Lecia Naylor (Instagram)