OHMYGOSSIP — Sussex´i hertsog ja hertsoginna on oma tulevase beebi osas veel veidike infot jaganud. Nad lubasid kõigile teada anda, kui beebi on sündinud, aga ei ole veel täpsemat kuupäeva, millal uus kodanik ilmavalgust nägema peaks, vahendab NordenBladet.com.

Paar teatas:
“Sussexi hertsog ja hertsogkond on väga tänulikud kõige selle hea eest, mida inimesed üle kogu Ühendkuningriigi ja maailma peagi sündiva beebi tervitamise puhul soovivad. Kuninglikud kõrgeausused on langetanud isikliku otsuse hoida beebi sünd privaatsena. Hertsog ja hertsoginna ootavad, millal saaks kõigile esimesel võimalusel põnevaid uudiseid jagada, kui perekonnas on alanud pidustused.”

See tähendab, et esimesed uudised uuest beebist jõuavad meieni, kui ta on ära sündinud. Paari otsus tähendab, et sinna ei kaasata ajakirjandust või rahvahulka, kes õues kaasa elada saaks. Soovitakse kõigepealt rahulikult omavahel taastuda, enne kui asi avalikuks tuleb. See on suur kontrast sellele, kuidas teised 3 Cambridge´i last sündinud on. Tollal teatati beebi sünnist mitu nädalat ette, kui sünnitusmajja mindi. Prints George, printsess Charlotte ja prints Louis said kohe maailmale tutvustatud, kui nende vanemad beebiga haiglast väljusid.
Meghan ja Harry teatasid oma beebiootusest 2018 aasta oktoobris ja selle aasta jaanuaris ilmnes, et nende beebi näeb ilmavalgust aprilli lõpus või mai alguses. Uus pereliige saab troonijärjekorras olema seitsmes. Ta saab olema oma vanavanematele kolmas lapselaps ja kaheksas lapselapselaps kuningannale ja Edinburgh´i hertsogile.

Avafoto kuvatõmmis: Prints Harry ja Meghan Markle/YouTube

Loe lisaks:
KUNINGLIKE perede teismelised, kes võtavad ühel päeval trooni üle + FOTOD!