OHMYGOSSIP – 18. aprillil oma 40. sünnipäeva tähistav Kourtney Kardashian (39) käis perega Soomes Rovaniemis. Tõsielustaariga olid kaasas tema kolm last Mason Dash Disick, Penelope Scotland Disick ja Reign Aston Disick kui ka endine kallim Scott Disick. Lisaks oli reisil kaasas Scotti uus kallim Sofia Richie.

Kourtney peatus Arctic TreeHouse hotellis, mis pakub majutust Rovaniemil SantaParki teemapargis. Kuulduste kohaselt saabuti Soome 7. aprillil. Hotelli disaininud Studio Puisto arhitektid paljastasid sotsiaalmeedias, et Kardashian ööbis ühes vastvalminud sviidis. Kõnealuse sviidi ühe öö hinnaks on 1159 eurot!

Ka Sofia Richie jagas Instagramis pilti lumisest paigast, kuid oma täpsemat asukohta ta ei avaldanud. “Põhjapoolus,” kirjutas modell vaid pildi alla. Väljaande Daily Mail allika sõnul veedab Kourtney tihti aega koos Scotti ja Sofiaga ja “nende läbisaamine on hetkel hea”.

Pole teada, kas seriaali “Keeping Up With The Kardashians” kaamerad võeti ka kaasa. Kourtney nooremaid õdesid Kimi ja Khloet igatahes ei nähtud.

https://www.instagram.com/p/Bv9Qa3cBEf5/

https://www.instagram.com/p/BwALpXihBaH/

Loe ka:
Helena-Reet: Koos lastega autoga ümber Soome (VOL7 – Kittiläst Rovaniemi, Santa Claus Holiday Village jpm) + REISIFOTOD!

Avafoto: Kourtney Kardashian (OHMYGOSSIP)