Suurbritannia prints Harry (24) on kuulujuttude järgi armunud Austraalia pop-staar Natalie Imbrugliasse (34). Selle aasta algul oma kauaaegsest kallimast Chelsy Davyst lahku läinud printsi nähti staariga ühes Windsori kohvikus aega veetmas. Samuti veetsid nad koos aega Harry vanaema kuninganna Elizabeth’i Berkshire kodus.

Harryle meeldib seal, sest see on väga kõrvaline koht. Nad teavad väga hästi, et inimesed näevad, et nad koos on.” Hiljem nähti neid koos ka Londonis “The Killers” kontserdil, kirjutab Briti “Grazia” ajakiri.

“Harry käitus Natalie’ seltskonnas üleannetult,” rääkis üks pealtnägija. “Ta näpistas teda tagumikust ja naeris.The Killersi esinemist vaatasid nii Harry kui Natalie lava ääre peal seistes,” jätkas allikas. “Harry muudkui kallistas teda, suudles teda põsele, embas ja kutsus ingliks.”

Väidetavalt kohtus prints Austraalia päritolu lauljatariga juba veebruarikuus naise sünnipäevapeol. “Pole mingi saladus, et Harryle on Natalie alati meeldinud,” rääkis allikas. “Nad saavad koos naerda ja Harry peab teda jumalikuks.”