OHMYGOSSIP – Lindsay Lohani ema Dina Lohan on alates osalemisest saates “Celebrity Big Brother” taas tähelepanu keskpunktis. 56-aastane naine shokeeris reality saate kaaslasi ning avalikkust teatega, et soovib abielluda mehega, keda tunneb vaid läbi interneti, vahendab Ohmygossip.com.

Ta teatas saates: Ma lihtsalt ei suuda seda enam enda teada jätta. Olen ühe mehega internetis juba viis aastat suhelnud. Põhimõtteliselt iga päev. Palju. Ma tunnen, et tunnen teda. Kas teil pole tekkinud mõne inimesega sellist tunnet, et te justkui tunneksite teda kaua aega? See on isiklik. Ta on tõeline. Ma tean, see on täitsa pöörane aga ma kavatsen temaga abielluda. See on tõesti tõsi.”

Lauljanna Tamar Braxton, kes Ameerika reality sarja võitis rääkis ajakirjale Entertainment Tonight: Mul on Mama Dina üle hea meel. Interneti mees pole õnneks välja mõeldis, ta on päriselt olemas. Dina on õnne auga välja teeninud. Tal on abikaasat vaja.”

Ajakirjandusele on teada, et Dina südame on enda valdusse saanud San Franciscos elav ning oma ema hooldav ärimees Jesse Nadler.

Avapilt: Dina Lohan (Instagram/@dinalohan)
Allikas: Ohmygossip.com