OHMYGOSSIP – Eesti neiu Marleen Marnot on teadaolevalt esimene eestlane, kes on saanud tööd maailmakuulsas Diori moemajas. Londoni ülikoolis disaini bakalaureusekraadi omandanud tütarlaps on muuhulgas riietanud ka Briti monarhia kõige nooremaid võsukesi. Marnot on Diori moemajaga liitumas esialgu aastaseks perioodiks. Moemajja pääses ta tööle enda sõnul tänu järjepidevale tööle ja tugevale portfooliole, vahendab Õhtuleht.

“Ma olen järjekindlalt kolm aastat töötanud kooli kõrvalt disainivaldkonnas ja endale selle ajaga korraliku portfoolio ehitanud, eelmine aasta olin näiteks kuningliku perega seotud,” räägib neiu.  Briti kuningapere noorimate võsukeste šiki väljanägemise eest kandis Pippa Middletoni pulmas hoolt samuti Marleen. Ta oli praktikal firmas Pepa & Company, mis on tuntud kui kuninglike laste riietaja. Marleeni üks põhiülesandeid oli stiliseerida kollektsioon “Celebration”, mida kuninglikud põnnid pulmas kandsid.

Möödunud aasta suvel pakuti talle praktikakohta ka maailma tuntuimas moeajakirjas Vogue, kuid ta otsustas sellele pakkumisele ära öelda. “Sel hetkel oli mu peamine motivatsioon võimalikult palju erinevaid aspekte õppida kogu brändist, mistõttu ma pigem hoidsin väiksemate brändide poole, kus sai rohkem osa olla erinevatest rollidest,” põhjendab ta.

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest

Avafoto: Marleen Marnot (Instagram/@marleenmarnot)

https://www.instagram.com/p/Bibqi4vFYCy/?taken-by=marleenmarnot