Sofia Rubina on USAs veedetud õpinguaasta jooksul tutvunud mõnede USA muusikatööstuse võtmetegelastega.

“Minu hääl ei ole päris ameerikalik, ta on selline euroopalik, nagu ütlesid USA produtsendid, kes on teinud pool albumit Anastaciale. Hetkel liigun rohkem house suunas, kuid plaanis on teha [nendega – T.L.] ka paar mainstream lugu, sellist funkyt ja souli,” räägib Rubina plaanidest, mis teda USAs ootamas on.

“Et luua tutvusi muusikaringkondades, tuleb hängida VIP-pidudel, kus käivad Lil´ Jon, Macy Gray (vastavalt USA tipp-produtsent ja r´n´b laulja – T.L.),” pajatab Rubina sel kevadel märtsis Miami Music Weekil kogetust, kus ta tutvustas oma lugu “Make me beatyful”, mille sõnad on muide kirjutanud Heidi Purga.

“Need olid sellised day-pool-party-d (päevased peod basseini ääres – T.L.) Saad sinna külaliste listi, tuled oma tiimiga kohale, suhtled. Seal on live-esinemised, jagatakse visiitkaarte ja juuakse tasuta drinke. Suhtlemispidu, mis kestab viis-kuus tundi, enne õhtust väljaminekut ja showsid. Tüdrukutel on seljas ilusad kleidid, kes soovib, liigub ringi rannarõivastes,” räägib Rubina.