Viimasel ajal on astroloog Edda Pauksonit nähtud Kohila kandis liikumas koos uue meessaatjaga.  Allikate väitel on Edda uus sõber käinud tal isegi Loobu suvilas külas, teab ajakiri Naised.

Edda uut saatjat näinute väitel pidi mees olema kadunud Eduard Pauksoniga äärmiselt sarnane ning Edda olevat sõpradele koguni rääkinud, et Eduard on uue mehe talle saatnud.

Küsimust kuuldes hakkab Edda naerma. “Ei, kahjuks mul uut kallimat küll ei ole, mul on palju vanu sõpru, kellega ma siin-seal käin, aga armastatut küll ei ole. Olen üksinda ja näen ränka vaeva töö ja remondi kallal.”

Esmakordselt tegi Edda sel aastal ka “Astroloogilise abimehe” üksi valmis. “Tööd on palju ja olen sellele pühendunud.” Veel lisab Edda, et tal on olnud palju lähedasi sõpru ja eks sealt siis need jutud tulevad, et keegi kusagil näeb.

“Aga kallimat ja meest, kes sängi poeks, ei ole, ma elan praegu seda 35 aastat, mis mulle antud on ja eks Eduard seadis selle lati nii kõrgele, et uut oleks väga raske leida.”

Kuulujuttudest hoolimata ütleb Edda, et kindlasti nähakse teda veel meestuttavatega ning seltskonnast ta sellepärast, et lesk on eemale hoidma ei hakka.