Superstaari-saatest tuule tiibadesse saanud Birgit Õigemeel (21) on teinud oma elus viimase aasta jooksul palju muudatusi. Teistsugune pole mitte ainult Birgiti soeng, vaid muutunud on tema muusikastiil ja suhtumine ellu. “Olen vist suureks saanud ja ei ela enam pilvedes,” ütleb Birgit.

“Kannapöördega tegin möödunud aasta lõpul väga õige valiku, ma pole endast midagi kaotanud, pigem olen hulgaliselt kogemusi ja häid emotsioone juurde saanud ning minu tutvusringkond on laienenud paljude toredate inimeste võrra,” räägib Birgit ajakirjale Naised.

Birgiti sõnul on tema tegemistesse lisandunud ennekõike otsustusvõime ja enesekindlus. “Viimase plaadi tegemise protsessis oskasin juba märksa rohkem kaasa lüüa, osalesin ka ise aktiivselt lugude loomisel ja salvestamisel ning esmakordselt olen ka lugude autor.”

Esinemisi on palju ja kutseid tuleb aina juurde, kuid töö Birgitit ei murra, selle kõrvalt leiab ta aega nii pere kui ka sõprade jaoks.

Samas usub Birgit, et ega ta ise palju muutunud ei ole. “Ma olen ikka seesama Birgit, ei ole mingi skandaalitar, ei usu ka, et ma hakkan spetsiaalselt tähelepanu saamiseks kunagi midagi šokeerivat korraldama või välja mõtlema, minu stiilimärk ongi just see rahulik ja vaikne meel.”

[ot-gallery url=”gallery/birgit-%c3%b5igemeel-ma-ei-ole-mingi-skandaalitar-minu-stiilim%c3%a4rk-ongi-just-see-rahulik-ja-vaikne-meel”]