Telenägu ning baaridaam Kairit Tuhkanen räägib ajakirjale face|control, et talle igapäevane “koerast nuku tegemine” ei meeldi. “Lasin oma chihuahua Nikile (3a) talviseks ajaks sooja jope õmmelda, millega oleme siiani kõik talved kenasti üle elanud. Igasuguseid kleidikesi ja tutikesi ma pole talle teadlikult ostnud,” räägib Kairit.

“Nikil on mõned erinevad kaelarihmad, üks jope, üks kampsun, korralik söök ja palju hellust!”

“Kohvikutes ja üldse avalikes kohtades käimist ehk teadlikku koera eksponeerimist ma üldjuhul kindlasti väldin. Loomulikult on hetki ja olukordi, kus seda vältida on lihtsalt võimatu ja siis kogun ma nii-öelda “kadeda tädi” boonudpunkte. Nimelt ei luba ma koera paitada ega üldse ninapidi lähedale tulla: seda eelkõige uudistaja enda huvides! Niki on väga-väga-väga kaitsev ja tema pisikesed hambad ja tige urin võivad võõra jaoks vägagi solvavalt mõjuda,” põhjendab Kairit.

“Niki jumaldab sügamist ja seda saan talle pakkuda ka kodustes tingimustes. Ka pesemise ja küünte lõikamisega saame ise hakkama, nii et eluliselt oluliste asjade pärast meil koertesalongi asja pole olnud. Aga kui võimalus tuleb, siis astume kindlasti läbi – lihtsalt koeraomaniku uudishimu rahuldamiseks…”