Mandre andis neiu vastu esitatud nõude menetlemiseks lausa inkassofirmale, kuid pakub ka võimalust võlga striptiisiga klaarida. Mandre on ärritatud, sest esialgu põlenud Inga Kallberg soovist saada striptiisitariks, võttis nende treenerilt erootilise tantsu trenne ja kiitles, et tal on kogemusi erootikafilmidega, kirjutab Kroonika.

Eurostrip piirdunud aga vaid tantsijalepingu pakkumisega ja Inga teinudki nende vahendusel diili Kreeka striptiisiklubiga Babydolls.

Mandre räägib, et Ingale osteti lennupiletid ära, kuid enne reisi teatas tüdruk, et ta ei lenda kusagile. Nüüd on Mandre pahane, et Inga ei kavatse tekitatud kahju ega ka laenuks võetud lennupileteid kinni maksta.

Hämmeldunud on aga ka Inga, kelle sõnul Mandre küsib talt raha ja samas meelitab tööle ka. “Olin sõbranna käest kuulnud, et elu on Kreekas kallis, klubi teenistusest ei jätku ning tegelema tuleb hakata veel ühe tööga. Ma ei ole sellest tõesti huvitatud,” räägib Inga, kelle sõnul käib agentuur talle pinda, et ta kahju tööga tagasi teeniks.