OHMYGOSSIP — Soomlanna Ulrika Björkstam sai aastal 2008 toimunud lennuõnnetuses tõsiselt viga. Naine oli parasjagu lõpetanud oma tööpäeva Mehhikos ja suundus taksot ootama, et lennujaama sõita.

Kui Ulrika Björkstam Mehhiko pealinnas tegusa tööpäeva lõpetas, siirdus ta lennukile, et sõita tollase kallima juurde 29-ndat sünnipäeva veetma. Pidustused jäid aga ära, kuna taksot oodanud Ulrika seisis sõna otseses mõttes silmitsi lennukiga, mis oli tema peale kukkumas. Ta proovis eest ära joosta, aga oli juba hilja.

https://www.instagram.com/p/BbpHq8kAcqw/?taken-by=ulrikabjorkstam

“Sain aru, et lennuk kukubki mulle peale ja ma suren,” ütleb Ulrika. Lennuk kukkus temast umbes 20 meetri kaugusele ja plahvatas. “Kui maha lendasin, mõtlesin, et nüüd ongi kõik! Ja ongi kõik!” Ulrika ei saanud surma, küll aga teised 16 inimest. Nende hulgas oli muuhulgas lennukis viibiv riigi siseminister. Mingi jõud sundis naist maast üles tõusma ja eemale kõndima.

https://www.instagram.com/p/BV9srBSAkc4/?taken-by=ulrikabjorkstam

Ulrika helistas kiirabisse ja jäi ootama. See naine jäi tõesti hädavaevu ellu, ent oli sealjuures tõsiselt vigastatud. Ta sai sügavaid ja laiaulatuslikke põletusi. Nende haavade eest hoolitsemine on nõudnud 21 operatsiooni, millest viimane sooritati eelmisel aastal. Olgu mainitud, et Ulrika on juhtunuga võrreldes meeletult positiivne ja suureks inspiratsiooniks kõigile meile!

Avafoto: Kuvatõmmis Youtube´i videost
Allikas: Iltalehti