Nüüd on ametlikult registreeritud kroonprintsess Victoria ja Daniel Westling´i abielueelne varajagamise leping. Lahutuse korral ei ole Danielil õigust poolele kogu varast, kirjutab Aftonbladet.

Pärast mesinädalatelt naasmist ootab printsess Victoria´t ja prints Daniel Westling´i ees kolimine Haga lossi, kus Victoria oma printsiga elama hakkab.

Äsja registreeritud abielueelses varajagamise lepingus on kirjas, et kogu vara, mida värskelt abiellunud paar omab ning kõik, mis nad pärivad, saavad kingituseks või teenivad tööga oma abielu jooksul, jääb nende eraomandiks. Erandiks on see kui Victoria ja Daniel ostavad mööblit ja muud Haga lossi, siis läheb see abielu ajal ühiselt soetatud vara alla ning jagatakse lahutuse korral võrdselt.

Neli päeva enne seda kui kuningas Carl XVI Gustav ja Silvia Sommerlath 14-l juunil 1976-l aastal abiellusid, kirjutasid ka nemad alla samasugusele lepingule, et kaitsta kuningapere varandust ning see ei erine eriti Victoria ja Danieli omast. Peaaegu kõik, mida kuningas enne abiellumist omas, jäi tema eraomandiks. Erandiks olid vaid osa tema väärtpaberitest, mis muutusid ühisomandiks. Hiljem on lepingusse lisatud kaks parandust.