Endine tüdruksõber ja tütre Lucia ema Oksana Grigorieva (40) lindistas Mel Gibsoni (54) purjuspäiseid raevuhooge. Nüüd võib näitleja karjäär läbi olla. Radaronline on sensatsioonilisi lindistusi kuulanud.

Tüli ajal Oksana Grigorieva´ga karjub Mel Gibson, et Oksana võib süüdistada vaid iseennast kui “jõuk neegreid ta ära vägistab”. “Sa näed välja nagu kiimas siga. Kui sind jõuk neegreid ära vägistab, on see sinu enda süü,” raevutseb Gibson.

“Sa teed mulle häbi,” raevutseb Gibson üks teine kord, olles ärritatud Oksana riietusest ning aimamata, et viimane tema vihapursked lindi peale võtab.

Lindid on täis sõimusõnu ja näivad kinnitavat Gibsoni seksistlikku ja rassistlikku külge, mida ta esimest korda näitas 2006-l aastal kui ta purjuspäi sõitmise eest kinni võeti. Siis alavääristas ta üht naissoost politseinikku väljendiga “sugartits” ning süüdistas juute kõigi sõdade vallapäästmises kogu maailmas.

Nüüd nimetab Gibson oma lapse ema kord korra järel hooraks ning muude ebatsensuursete väljenditega. Kord ütleb ta: “Kuidas sa julged käituda sellise “bitchina” kui mina olen sinu vastu nii kuradi hea olnud!” Seejärel hoiatab ta: “Ma sõidan sellest majast üle ja põletan selle maha… kuid enne seda pead sa mulle oraalseksi tegema.”

Radaronline andmeil on ühe tüli ajal kuulda lapse karjumist. Teise tüli ajal, mil Gibson Oksanat järjekordselt “bitchiks” kutsub, pole aru saada, mille üle paar õieti tülitseb. Mel Gibson ütleb: ” Vaata, mida sa mulle teinud oled…vaata, milline sa oled… vaata, mis iga osa sinust on…kuradi võlts…kuradi võlts. Sa oled kõige sünteetilisem inimene…kes kurat sa tegelikult oled?”

Allikas, kes lindistustest teada andis ütleb, et Oksana leidis end sunnitud olevat näitleja raevuhooge lindistama, sest ta kardab oma elu pärast.  Väidetavalt on Gibson teda korduvalt ähvardanud.  “Ta tahtis näidata kui halb Mel oli. Ta tahtis omada tõendeid selle kohta, et ta oli ohtlik ja vägivaldne,” ütleb allikas ja lisab, et Oksana Grigorieva kavatseb lindistusi kohtuistungil kasutada.

Gibson ise on kuulnud kahte lindistust. “Ta teeb kõik, mis võimalik, et seda summutada. Lindistused näitavad, et tegemist on ebanormaalse mehega.”

Eile teatas Mel Gibsoni advokaat, et ei kavatse enam paari tüli kommenteerida.