OHMYGOSSIP – “Inimeste puhul on nii, et põhimõtteliselt sünnivad kõik andega, aga mõnel on suurem potentsiaal oma annet arendada, mõnel palju väiksem. Mõni muidugi ka sünnib juba suure potentsiaaliga. Väiksem potentsiaal on kitsa silmaringiga mitteavatud inimestel. Mingi osa inimesi isegi ei usu esoteerikasse: nemad arvatavasti ei suuda oma annet arendada. On väga kinniseid inimesi, kes ei pruugi mitte midagi mitte kunagi tajuda. Aga kui inimene tunneb, et tajub kasvõi midagi väikest, siis on tal võimalik end arendada. Kui keegi soovib harjutada või hakata midagi nägema, siis kõige lihtsam on alustada endasse vaatamisega ja sisetunde kuulamisega. Alguses on see raske, aga harjutades muutub lihtsamaks,” räägib särtsakas realitistaar Helen Kõpp Ohmygossip.ee´le.

“Kalvi-Kalle kohta oli mul üks ennustus kunagi iseenesest. Tuttavaks saime nii, et tema Instagrami kontot näitas universum mulle mitu korda ning lisaks tekkis selle kontoga tunne, et selle inimesega hakkame koos olema. See oli sisemine tugev taju, mis ütles mulle tema kohta kohe, et me sobime. Tol ajal oli see uskumatult tugev sisetunne. Võib öelda, et see oli ennustus, mis tuli mulle ise pähe. Hakkasime suhtlema, sest võtete algus venis ning olime enne võtteid põhimõtteliselt suhtes. See läks kiiresti, sest meid viidi kokku saatuse tahtel. Midagi muud ma ei ole spetsiaalselt tema kohta ennustanud juba seepärast, et tean osasid vastuseid ise ette, osa asju jätan meelega lahtiseks.”

“Ma ei olnud kunagi mõelnud spetsiaalselt, et sooviksin osaleda mingis sarjas, välja arvatud noorena soovisin, et osaleksin kunagi sensitiivide tuleproovis. Need praegused sarjad, kus osalenud olen, on ise minuni jõudnud põhjusega. Ka “Abielus esimesest silmapilgust” on näide ühest ennustusest. Nii minu, kui ka Liisani jõudis saade ise ja tajusime, et osaleme seal. Tähtis ei olnud too hetk mis juhtub saates, vaid elu viis meid niimoodi kokku ja alates sellest ajast oleme sõbrannad,” jutustab “Prooviabielu” saatega tuule tiibadesse saadnud ning hiljem “Selgeltnägijate tuleproovis” etteaste sooritanud Helen Kõpp Ohmygossip.ee´le.

“Mulle meeldib üldiselt tele ja näitlemine. Juba väiksest saati filmisime, mõtlesime rolle välja ja monteerisime. Minu jaoks oli montaaž väga põnev, tegin mitu muusikavideot näiteks. Kui keegi pakuks mulle näiteks ilmatüdruku rolli, siis see oleks minu jaoks väga vahva, sest on seotud veidi mu erialaga (bakalaureuseastme bioloogiakraad). Mida erinevam on roll tegelikust minast, seda kergem on rolli mängida. Sensitiivide saade näiteks ei oma näitlemist, vaid minu jaoks kõige raskemat asja – endasse uskumist. Kindlasti olen ma ekraanil veel ja seoses näitlemisega, sest elu lihtsalt pidevalt kallutab mind selles suunas. Universum on tubli – ta juhatab inimest.”

Kuigi näitlemine Helenile meeldib, on tal televisiooniga seoses hapud mälestused ning edaspidi proovib vältida ettearvamatuid olukordi ning valelikkust. “Kuid edaspidi sooviksin ma saadetega seoses vältida valelikke inimesi. Muidugi, et sellistest situatsioonidest hoiduda, tulebki ennustada. Kui mind kutsuti “Prooviabielu” saatesse, ei kuulanud ma oma sisetunnet, mis ütles, et midagi on mäda. Saade pidi olema minust, aga ette oli antud hoopis stsenaarium, millest enne lepingut sõlmides juttugi ei olnud. Alguses saatesse kutsudes manati mulle silme ette pilt hoopis täiesti teistsugusest saatest ning öeldi ka seda, et turvakaameraid ilma minult küsimata ei kasutata. Mängisin rolli kahjuks vastu tahtmist. Mul oli too aeg mitu ärevushoogu võtete suure pinge tõttu. Kui mulle oleks alguses juba öeldud, et tegemist on näitlemisega, oleksin ma igati rahul olnud. Hindan ausust ja üksteisest lugupidamist. KÕIK teised saated/rollid seevastu on olnud tõesti normaalsed ja head! Osaleksin võtetel veelgi ning osalengi, sest filmimine on mind väiksest saati huvitanud. See saade on seni olnud ainus halb kogemus ja sellist enam ei tule. Võtan seda nüüd oma elus huvitava kogemusena. Mäletan õnneks sealt ka head!”