OHMYGOSSIP – “Mu emapoolses suguvõsas on kõik tundlikud nähtamatule maailmale, nii palju kui ma tean, siis juba vanavanaemast. Keegi neid võimeid varasemal ajal spetsiaalselt ei kasutanud ega arendanud. Praegu on mu tädipoeg oma võimeid edasi arendanud ja ta on väga osav,” räägib realitisaatest “Prooviabielu” tuule tiibadesse saanud ning seejärel saates “Selgeltnägijate tuleproov” lühikese etteaste teinud Helen Kõpp Ohmygossip.ee´le.

Vaatamata äpardumisele selgeltnägijate saates, on Helen oma võimetes kindel ning usub, et universum saatis talle saatest väljakukkumise näol märgi. “Ma ise näen igapäevaselt midagi väikest ette. Ehk siis kasutan oma intuitsiooni tehes ka väikesi valikuid. Näiteks viimati nägin ette, et mul ei maksa minna ühte ülevaatuspunkti, aga ignoreerisin seda tunnet, läksin sinna ja sain sõimata (mis mõjub jällegi väga halvasti mu sotsiaalärevusele). Järgmine kord kuulan rohkem oma sisetunnet;” lubab Helen, kel rääkida veel mitu teistki lugu. “Lisaks küsisin näiteks semestri alguses kaartidelt abi, kas võtta ühte õppeainet koolis või mitte ning sellise ennustuse tulemusena saan ma kahte erinevat rada küsida. Ennustamine on tegelikult potentsiaalse võimaliku tuleviku vaatamine. Tasub meelde jätta, et iga inimese käes on võim teistsugune tulevik valida. Seetõttu on ennustamine kasulik – kui näidatud rada ei meeldi, saab teise eluliini võtta.”

Helen on ennustanud ka oma sõbrannadele. “Näiteks oma ühele sõbrannale ennustasin väga suurt sündmust ette kaartidega mitmel korral, mis täitus. Lisaks küsin mõnikord inglitelt pendli abiga ka midagi. Oma privaatsuse huvides jätan need konkreetsed sündmused nimetamata.”

Tulles tagasi saate “Selgeltnägijate tuleproov” juurde  ütleb Helen Ohmygossip.ee´le, et saates osalejad olid kõik omal moel tugevad. “Minu meelest on selgeltnägijate saates kõik selgeltnägijad tugevad omal moel. Rääkisin nendega võtete ajal. Kõik on mu lemmikud! Tunnistan ausalt, et mu elus oli periood just mõni aasta tagasi, kus kartsin väga kõvasti oma selgeltnägijaandeid ning surusin kõik maha. Mul oli sügav depressioon ja seepärast kartsin, olin kõigele negatiivsele liiga tundlik. Ma tundsin iga kord hirmu, kui hakkasin midagi ette nägema. Lootsin, et ma ei näe midagi enam, et kõik oleks materiaalne. Kartsin, et olen hull, kui tajun midagi, mida teised ei näe. Alles nüüd, kui olen depressioonist rohkem välja tulnud, olen ma ise sisemiselt tugevam, et julgeda jälle nähtamatu maailmaga tegeleda. See, et mind kutsuti sensitiivide saatesse, oli universumi meeldetuletus, et ma hakkaks seda päritud annet kõvasti arendama. Ja see, et universum mind saatest välja saatis, oli minu kaitsmiseks, sest ma ei ole veel nii tugev, et taluda sealset pinget. Universumil/inglitel oli vaja mulle koputada õlale ja öelda, et mul on väga suur roll siin oma elus. Arendan oma võimeid erineval viisil, näiteks koolitused, raamatud, meditatsioon, šamaanifestivalilid jne. Kõige tähtsam on lihtsalt iga päev kuulata oma intuitsiooni ja ignoreerida müra.”

“Saatest välja kukkumine oli suur universumi kaitse ja ma olen sellele nii tänulik! Too aeg ma imestasin, kuidas kõik sattus nii, et välja kukkusin, sest kodus harjutades veensin ma kõik ümberolevad skeptikud ära (ja imestasin ka ise). Harjutasin tagurpidi pildi energia tajumist ja rääkisingi uskumatult täpselt inimestest, kes pildil olid. Peale väljakukkumist mõtlesin, et teen pigem oma viimase magistriaasta ära ülikoolis ning ei keskendu selgeltnägemisele, aga universum pidevalt teeb nii, et ma ikkagi harjutaks intuitsiooni.”

Avafoto: Helen Kõpp (OHMYGOSSIP)