OHMYGOSSIP – Estella Elisheva on 11-aastane tüdruk Tallinnast, kes teab juba täna, et tulevikus saab temast just viiuldaja. “Armastan väga muusikat, eriti klassikalist muusikat,” räägib Tallinna Juudi Koolis õppiv noor muusikasõber OHMYGOSSIPteen´ile.

“Tahaksin suurena saada kas viiuldajaks või ooperilauljaks, või mõlemaks. Mulle meeldiks olla nii soolo-artist kui esineda koos orkestriga. Aga hetkel olen alles noor ja need on suured tulevikuplaanid. Mulle meeldib harjutada, vahel mu sõbrad ei saa aru, miks ma õue ei taha tulla, aga see on sellepärast, et ma harjutan.”

Estella Elisheva on mitmekülgne tüdruk ning lisaks viiulile on tal ka mitmed teised hobid. “Mul on tegelikult palju hobisid. Mulle meeldib ka laulda ja ma käin aastaid võistlustantsus. Ja kui ma laulan, siis kõige meelsamini ooperit. Mu hääleulatus on ilma pingutamata päris suur ja läheb päris kõrgele välja. Näiteks Ooperifantoomi saan laulda kuni viimase noodini. Aga see on harjutamise asi, ma pole häälega korralikku trenni teinud, ainult vahel kodus enda lõbuks. Samuti meeldib mulle kunst, joonistamine ja teater! Viimane on Eestis väga heal tasemel. Nii Tartu kui Tallinna teatrites käivad maailmakuulsad artistid esinemas ja see on väga nauditav. Vahel teen koolist poppi, et teatrisse minna või ise viiulit harjutada. Ootan väga, et saaks kevadel Vanemuises taas ooperit “Carmen” näha. Ooperifantoomi vaatamisest ma ka ei väsiks!”

Estella Elisheva, kes on andnud juba ka mitmeid pisi-kontserte ütleb, et tõsist kontserti ta enne muusikakooli lõppu ei kavatse anda. “Ma postitan enda viiulimängust Instagrami, YouTube´i, Facebooki ning Twitterisse lugusid ning mul on hea meel, et päris paljudele inimestele see meeldib, aga ise ma tunnen, et arenemisruumi on ikka väga väga palju. 11-aastase kohta olen ehk ok, aga ma tahan mängida tuntud klassikute muusikat nii, et nad hauas ringi ei peaks pöörama,” naerab Estella Elisheva.

https://www.instagram.com/p/BZeDwljD5WF/?taken-by=estella.elisheva

https://www.instagram.com/p/BYlcxNlDVmi/?taken-by=estella.elisheva

https://www.instagram.com/p/BX3KZXjjv_d/?taken-by=estella.elisheva

https://www.instagram.com/p/BYVj3UjjA1D/?taken-by=estella.elisheva

https://www.instagram.com/p/BXsgR9MDMPc/?taken-by=estella.elisheva

https://www.instagram.com/p/BYiT3YRjhyd/?taken-by=estella.elisheva