Jaanuari lõpul koos bändikaaslase, Üdi trummari Risto Piibega Austraaliasse õnne otsima läinud Taavi Petersoni saab pärast üle viiekuulist äraolekut taas kodumaa lavalaudadel näha. Kahe aasta eest saatest “Eesti otsib superstaari” muusikataevasse sööstnud noormees liitub Rein Rannapi ja Kosmikute tuuriga “Ilus maa”.

Soov kaasata projekti ka Taavi oli temaga ennegi koostööd teinud Rannapil algusest peale, ent nime ei julgetud reklaamis välja kuulutada enne, kui täiesti kindel, et laulja kontsertidel tõepoolest osaleda saab, vahendab Õhtuleht. “Taavi sattus seal seigeldes arvuti juurde oma meile vaatama heal juhul üle mitme nädala, aga suheldud me saime, ja minu suureks heameeleks Taavi nõustuski nendeks suvisteks esinemisteks tagasi sõitma,” rõõmustab helilooja.

Noormuusiku kodutee mitu tuhat kilomeetrit kulgesid läbi kõrbe hääletades, siis pidi ta ümber istuma seitsme eri lennuki peale, enne kui Tallinnas maandus. Eestisse pole Taavil veel plaanis paigale jääda – septembris läheb ta oma bändiga Üdi kaema Austraalia suurlinnu Sydney’t ja Melbourne’i.

Suurejoonelised kontserdid toimuvad 15. juulil Tartu lauluväljakul, 18. juulil Pärnu vallikäärus ja 19. juulil Tallinna lauluväljakul.