Mõne päeva eest sai Gossip.ee tegevjuht ja peatoimetaja Helena-Reet Ennet ootamatu kingituse. Nimelt üks Tartus Tammelinnas elav ligi 80-aastane vanainimene võttis ühendust ning teatas, et see mida Helena-Reet teeb on super.

Pensionär saatis Gossip.ee toimetusse kirja, et on eluaegne meelelahutusinimene. “Olen gossip.ee fänn, loen teie internetilehte iga päev, kui tervis lubab” teatas nooruslik vanaproua. “Varem armastasin Kroonikat, mul on absoluutselt kõik Kroonika numbrid, esimesest numbrist peale. Soovin selle ajakirjakogu teile kinkida.  Elu aeg teatriringkondades liikunud inimesena võin öelda, et teie võiksite ka ajakirja teha. Teil on klassi, glamuuri ning kogemusi – olen kindel, et te oleks võimeline tegema Eesti parimat meelelahutusajakirja. Ma tõesti tahaks toetada kvaliteetset Eesti meelelahutust.”

Helena-Reet on tohutust Kroonikate kuhjast, mis vanaproual isegi kuupäevaliselt arhiveeritud ning eile kulleriga meie toimetusse saabus täiesti sõnatu. “See on kindlasti kõige huvitavam kingitus, mis mulle kunagi on tehtud ning seda veel täiesti võõra inimese poolt. Mul tulid pisarad silma, see oli nii armas. Ma tunnen, et olen täis power´it, oleks justkui Oscari võitnud. Selline tunnustus on niivõrd positiivne, selline kingitus niivõrd armas,” otsib Helena-Reet sõnu.

Helena-Reet, kes on ajakirjanikuna üle kümne aasta töötanud, on sukeldunud Kroonika kuhja ning aina kommenteerib: “See oli justkui eile. Ooh, mäletan seda artiklit. Appi, mul on Kroonika numbrid peas, ma olen neid kõiki lugenud,” naerab Helena-Reet. “Oi, Margus Müili tehtud lugu, hmm, seda ei teadnudki, et ta juba 1998 aastal Kroonikas oli. Oi, vot vot… siit saab häid ideid, kellest taas kirjutada võiks.”

Gossip.ee toimetus näeb hetkel välja nagu Kroonika peastaap. “Täiesti ootamatu, täiesti crazy, nii armas,…” korrutab Helena-Reet rõõmsalt ning teatab, et vanaprouale peaks Gossip´i poolt ka mingi üllatuskingi tegema.