Laulja Kerli Kõivu (23) isa Toivo Kõivu ähvardab rahatrahv või halvimal juhul kuni kolmeaastane vangistus, kirjutab Kroonika. Mehe vastu algatati kriminaaluurimine, mis peaks välja selgitama kogu tõe vägivaldsest vahejuhtumist Toivo ja ta elukaaslase vahel…

Väikelinna Elvat vapustas pärast 9.maid kulutulena levinud uudis – muidu tore, linnas hästi tuntud paar Toivo Kõiv ja Leelo Suidt olid omavahel sedavõrd tülli keeranud, et sõnadega enam hakkama ei saadud. Leelo on Elvas lugupeetud daam – Elva Huvi- ja Kultuurikeskuse direktor ning linnavolikogu esimees. Hiljuti tõusis naine skandaalikeerisesse, kui Keskerakonna peasekretär Priit Toobal nõudis, et Keskerakonnast lahkunud Suidt lahkuks ühtlasi ka Elva linnavolikogu esimehe kohalt.

Mis toimus aga tüli käigus Toivo ja Leelo vahel, sellest paar ei räägi. Politsei Lõuna prefektuuri kommunikatsioonibüroo töötaja Kristina Kostina tõdeb, et on algataud kriminaaluurimine, karistusseadustiku paragrahvi 121 alusel, mis käsitleb teise inimese tervise kahjustamist, löömist, peskmist või valu tekitanud muud kehalist väärkohtlemist. Toivo Kõivu võib oodata rahatrahv või kuni komeaastane vangistus.