Galerii: Ohmygossip Couture “Israel69” ehtekomplektid

NordenBladet – Nagu mu tuttavad teavad, on mul lisaks meediale veel teine suur armastus – käsitöö. Mulle meeldib ehteid disainida ja valmistada, rõivaid kujunda, kududa ning joonistada ja pildistada. Käsitöö armastusest kasvas välja kaks brändi Ohmygossip Couture ning Elisheva & Shoshana (E&S), millede alt minu tehtud asju ka soetada on võimalik.

Ohmygossip Couture on spetsialiseerunud peamiseltd t-shirt´idele  ning disainehetele, ning iga aasta tulen välja ka mõne komplekti täis-eksklusiiv toodetega ning saan mõnded eritellimused. Ohmygossip Couture´i kiisupiltidega värvilised maikad on kuulsad üle maailma ning need on tee leidnud paljude staaride ning tütarlaste südamesse. See on päris kõva saavutus ning kiidan ennast selle eest! Ohmygossip Couture on tuntud bränd nii Skandinaavias kui Lõuna-Ameerikas, kus esimesed eksemplarid pea 8 aasta eest müüdud said.

Elisheva & Shoshana alt olen teinud peamiselt kudumeid (mütsid, sallid) ja fotosid (lastetoa maalid, Hamsad seinale jne).  Elisheva & Shoshana brändiga seoses on veel üks väike unistus, mida kunagi teostada tahaks – nimelt mõtlesin, et tore oleks luua oma hooldus looduskosmeetika sari (shampoonid, balsamid, seebid jne), ent kuna aega niigi alati napib ja raha on kõik enamasti juba investeeritud ja toetamas käesolevaid projekte, siis sellist “pisikest” suurprojekti täna alustada veel ei jõua, kuigi mõtted, uuringud ning potentsiaalsete koostööpartnerite otsingud juba mõttes käivad.

Nagu varasemas blogis kirjutasin, käisin hiljuti Iisraeli iseseisvumispäeva üritustel Eestis ja Soomes ning  selle puhul disainisin Ohmygossip Couture´ile kaks komplekti “Israel69” eksklusiivehteid, millest ühte komplekti Eestis toimunud üritusel kandsin. Siin on ehetest mõned pildid. Modelliks Estella Elisheva.