Helena-Reet: OHMYGOSSIP´ist sai Skandinaavia meediakontserni osa

NordenBladet – Paljud teist juba teavad, et otsustasin OHMYGOSSIP lehed NordenBladet´i alla viia. Maakeeli tähendab see seda, et peadomeeniks saab NordenBladet ja OHMYGOSSIPist saab selle alamdomeen.

Eesti süsteem, mis esimesena avati, on juba nädalake töös ning siit on hästi näha kuidas kujundus ja sisu jooksma hakkavad. Avaleht on NordenBladet.ee, kus jooksevad päevauudised ja artiklid (Põhjamaade uudised ja info eesti keeles), mis katavad ühiskonna-, poliitika-, majandus-, äri-, reisi-, kultuuri-, tervise-, kodu & pere ja elustiili teemad ning subdomeen Ohmygossip.NordenBladet.ee alt avaneb naiste- ja meelelahutusportaal, mis katab staariuudiste, seltskonnaelu, suhete & seksi, ilu & moe ning paljud teised naiste meeli köitvad valdkonnad. Populaarsemad uudised, arvamuslood ja blogid jooksevad paralleelselt nii avadomeenil kui subdomeenil ning need, kes on harjunud nö Ohmygossip.ee´d avama, suunatakse automaatselt uuele lehele. Sama süsteem hakkab toimuma ka NordenBladet.fi, NordenBladet.se ja teiste lehtedega, mille alla vastava maa OHMYGOSSIP lehed lähevad.  NordenBladet.fi ja Ohmygossip.NordenBladet.fi hakkavad teenindama Soomet, kust saab lugeda Põhjamaade uudiseid ja infot soome keeles, NordenBladet.se ja Ohmygossip.NordenBladet.se Rootsit, kust saab lugeda Põhjamaade uudiseid ja infot rootsi keeles jne. Ise olen muudatustega väga rahul ja loodan, et ka teile need uuendused meeldivad! Tööd on muidugi ka palju… aga mulle kiire elustiil meeldib! :)

Uudist OHMYGOSSIPi üleminekust kajastasid ka mitmed Eesti meediaväljaanded:

Eestinen: OHMYGOSSIP läheb NordenBladet’i alla (link Eestinen.fi artiklile)
Soome lugejat teenindav soomekeelne meelelahutusuudiste portaal Ohmygossip.fi läheb NordenBladet’i alla, ütles portaali asutaja ja juht Helena-Reet Ennet eksklusiivselt Eestinen.fi’le.

Muutus tähendab seda, et aastaid Soomes tegutsenud Ohmygossip.fi portaal jätkab NordenBladet’i lipu all. „Ohmygossip.fi meelelahutussait jätkab ilmumist Skandinaavia ühe võimsama ärikataloogi ja ajalehe NordenBladet’i sõsarana,” ütles Ennet, „Ohmygossip.fi’st saab NordenBladet’i subdomeen nagu näiteks Iltalehti all olev Tyyli.”

Üle 9 aasta OHMYGOSSIP’i saite juhtinud Ennet lisas, et OHMYGOSSIP tegutseb hetkel viies eri keeles (soome, eesti, rootsi, inglise ja vene) ja NordenBladet’i Skandinaavia esindused avatakse nelja kuu jooksul. Eestikeelse portaali NordenBladet.ee testversioon on juba uudistajatele avatud. Soomekeelne NordenBladet.fi avatakse lähikuudel.

Buduaar: HELENA-REET ENNETi OHMYGOSSIP lehed kuuluvad nüüdsest NordenBladet´ile (link Buduaar.ee artiklile)
Ajakirjanik ning OHMYGOSSIP veebilehtede omanik Helena-Reet Ennet tegi oma Facebooki lehele postituse, kus ta sõpradele rõõmuga teatab, et lõi käed tuntud Skandinaavia lehega NordenBladet ning OHMYGOSSIP hakkab nüüdsest ilmuma nende all.

Helena-Reet kirjutab oma Facebooki lehel järgmiselt: “Hei armsad sõbrad! Mul on ülisuur uudis! Kõik minu OHMYGOSSIP lehed kuuluvad tänasest Skandinaavia suurimale uudisteportaalile ja ajakirjale NordenBladet, kus ma olen nüüdsest juhatuse liige, suuromanik ja peatoimetaja. Saidi lõplik ülekandmine kestab umbes 2-4 kuud. Nii Ohmygossip.ee kui kõik rahvusvahelised lehed ja alamdomeenid saavad NordenBladet-i alamdomeenideks. Soovige mulle edu! Ma olen tänasest Skandinaavia ühe suurima majandus-, äri-, reisi-, elustiili- ja uudisteveebi juht!”

Buduaarile kommenteeris Helena-Reet uudist suurima hea meelega, öeldes, et tema jaoks on tõepoolest tegu suure edasiminekuga. “See on üks sammuke minu tulevikuvisiooni täitumise poole. See on tõesti uudis, mida jagan hea meelega,” ütleb Helena-Reet, kelle ülesandeks on avada viies keeles lehed ja juhtida NordenBladetit Põhjamaades.

Delfi: Helena-Reet Ennetist sai Skandinaavia meediakontserni juhatuse liige (link Publik.Delfi.ee artiklile)
OHMYGOSSIP portaalide juht, ajakirjanik ja endine telestaar Helena-Reet Ennet teatas, et nüüdsest omab tema veebiväljaannet Skandinaavia uudisteportaal NordenBladet.

Helena-Reet Ennetist sai ka NordenBladeti juhatuse liige, suuromanik ja peatoimetaja. OHMYGOSSIPi veebi ülekandmine kestab Enneti sõnul kaks kuni neli kuud ning OHMYGOSSIPi rahvusvahelised lehed ja alamdomeenid saavad nüüdsest NordenBladeti alamdomeenideks.

“Ma olen tänasest Skandinaavia ühe suurima majandus-, äri-, reisi-, elustiili- ja uudisteveebi juht,” rõõmustab Helena-Reet. Teadupärast oli Helena-Reet Ennet ise ka omal ajal NordenBladeti asutajaks.