Hetkel suurima Hollywoodi-skandaali kohta Mel Gibsoni ja Oksana Grigorieva vahel ilmneb järjest uusi fakte. Sõna on sõna vastu ja mõlemad on alustanud kohtuasja.

Konflikt Mel Gibson´i (54) ja Oksana Grigorieva (40) vahel süveneb. Gibson olevat löönud oma tolleaegset tüdruksõpra ja lapse ema nii kõvasti, et too jäi ilma mitmest hambast ja sai peapõrutuse. Näitleja olevat olnud vägivaldne ka paari vastsündinud tütre vastu.

Nüüd süüdistab Grigorieva Gibsonit füüsilises vägivallas, mis allikate sõnul sai alguse sellest, et ta püüdis kaitsta oma väikest tütart näitleja raevuhoo eest, kirjutab TMZ. Tegemist olevat olnud ühega Gibsoni korduvatest raevuhoogudest. Kallaletung leidis aset selle aasta 6-l jaanuaril kui paar veel koos oli.

Portaal tsiteerib ka Gibsonile lähedalseisvaid isikuid, kelle sõnul on tegemist väljamõeldisega.

Samal ajal toimub terav võitlus ka selle üle, kummale jääb tütar Lucia hooldusõigus. Maikuus jõuti kokkuleppele, et laps jääb elama ema juurde ja Gibsonil on täielik külastamisõigus. Hiljem Grigorieva kahetses seda ja mõtles ümber. Siis said alguse ka süüdistused, et Gibson on tema suhtes vägivalda tarvitanud.

Lucia on Mel Gibsoni kaheksas laps. Näitleja soovib lapse täielikku hooldusõigust.