Aftonbladet´i Nöjesbladet on teinud listi kõige kuumematest pidudest, mis tuntud inimesed maha on pidanud.

Paris Hilton 21, veebruar 2002

Multimiljonilise impeeriumi pärijannana pole mingit võimalust tähistada oma 21 aastaseks saamist väikese ja intiimse peoga. Vana kombe kohaselt panustas Paris Hilton suurelt ja tähistas täisealiseks saamist viie peoga viies erinevas linnas – New Yorgis, Las Vegases, Londonis, Los Angelesis ja Tokios. Arve ekstravagantse peo kohta tuli 45 000 dollari ringis – INIMESE KOHTA!

Elton John 50, märts 1997

Elton John pole kunagi peljanud silma torgata. Ka siis kui ta 50 aastaseks sai kandis ta kõike muud kui tagasihoidlikku kostüümi. Nimelt oli ta riietunud Ludvig XIV-ks ja kandis parukat, mis oli nii suur, et selle peole transportimiseks oli vaja spetsiaalset sõidukit. 50 aastase sünnipäevalapsega pidutses koos 50 külalist.

“Atlantis”-e avamine Dubais, november 2008

Dubai luksushotelli “Atlantis” sisseõnnistamine maksis 15 miljonit naela. Külaliste nimekirjas oli massiliselt A-kuulsusi nagu näiteks Sir Richard Branson, Robert De Niro, Janet Jackson ja Dame Shirley Bassey, kui nimetada neist vaid mõnda. Väidetavalt teenis Kylie Minogue peol esinemise eest 1,5 miljonit naela ja õhtu lõppes miljoni ilutulestikuga.

Nicolas Cage´i jõulupidu, detsember 2003

Need, kes viibisid Nicolas Cage´i jõulupeol 2003-l aastal, polnud kindlasti siiralt üllatunud kui tulid teated selle kohta, et staar on rahalistes raskustes. Külalised sõid õhtusööki jääst valmistatud laualt, samal ajal kui teenindajad puhusid nende üle kunstlund. Külaliste hulgas võis näha Hugh Hefner´it ja Jay Leno´t, kes hiljem kiitsid, et see oli parim jõulupidu, kus nad eales viibinud olid.

P Diddy 40, november 2009

Kulla ja karra kuningas P Diddy palkas tuntud peokorraldaja, et muuta peoruum “fantaasia unistustemaaks”, kus asusid labürint, toimusid moeshowd ja esitati “perfomance“-it. 1,8 miljonit naela maksnud peo külaliste hulgas viibisid näiteks Jay-Z, Rachel Hunter ja “Black Eyed Peas”.

Naomi Campbell 36, mai 2006

Müüt selle kohta, et supermodellid teavad kuidas pidutseda näib paika pidavat. Naomi Campbell üüris kõik Dubai luksushotelli Burj Al Arab 18 korrust, et seal oma sünnipäeva tähistada. David ja Victoria Beckham, Linda Evangelista ja Eva Herzigovina olid mõned kutsututest. Pidu läks maksma miljon naela.

Simon Cowell 50, oktoober 2009

X-Factor´i kohtuniku Simon Cowell´i suurel 50 aasta juubelipeol kandsid kõik kelnerid Simon Cowell´i maski. Tema siluett kaunistas laudlinu ja tapeete. Külaliste nimekiri nõretas kuulsate inimeste nimedest. Nende hulgas olid ka Kate Moss, Gordon Ramsay, David Hasslehoff ja perekond Osbourne. Pidu maksis üle miljoni naela.

Kate Moss 35, jaanuar 2009

PartygirlKate Moss tähistas 35 aastaseks saamist oma kodus Londonis keskaja-teemalise peoga. Paparatsopiltidelt võis näha kuidas majja tassiti hirve pea ja vardasse aetud siga. Kõige enam elevust tekitas meedias aga peo pikkus. Näiteks Sadie Frost ja Rhys Ifans olevat pidutsenud kolm päeva järjest.