NordenBladet —  Täna, 28. mail saab Kanuti Gildi SAALis näha noorte omaloomingulisi tantsu- ja etenduskunsti  lühivorme. Üritust korraldab teist aastat Hiiumaa TantsuFestivali (HTF) meeskond, kes soovib anda tantsuhuvilistele noortele väljundi oma loomingu ja värskete ideede publiku ette toomiseks.

“Platvormi” korraldajate eesmärk on pakkuda platvormi noortele, kes soovivad katsetada oma ideid ja koguda kogemusi publikuga, esitada või esineda, lavastada ja avastada.

Tänavu tulevad lavale järgmised noored kunstnikud: Kristin Made, Pääsu-Liis Kens, Hanna Gerta Alamets, Elise Pottmann, Elina Masing, Marie-Loviise Mänd, Maryn-Liis Rüütelmaa, Annabel Teetamm, Aune Tenslind, Janette Norkko, Maarja-Eliisabet Roosalu, Aneta Varts, Allar Valge, Annabel Matkur, Kaisa Kattai, Edgar ja Marta Vunš, Anna-Maria Laius, Anita Kurõljova, Markus ja Mark Monak, Lauren Grinberg, Erik Juhandi, Eliisabel Jõela, Maria Solei Järvet, Agnes Berezcki, Karolin Käärik, Keithy Kuuspu, Janna-Liina Leemets, Stella Lise Maanurm, Sandra Põld, Elle Maria Viies, Birgita Siim.

Üritus algab kell 19.

 Allikas: Tants.org