NordenBladet — Laupäeva hommikul (27.mail) startis Tallinnas, Tähesaju tänaval olevast Motoneti kaubamaja parklast rahvusvaheline endurovõistlus Tallinn GP. Sportlikumad klassid läbisid ringi kolm korda, teised kaks korda. Esimesel päeval oli kõige kiireim Rannar Uusna, kes oli ühtlasi ka klassi E-3 parim.

E-3 klassis järgnesid Uusnale Toomas Triisa ja Elary Talu. E-1 klassis lõpetas päeva kiireimana Aigar Leok, kes edestas Veiko Räätsa ja Hermanni Haljalat, E-2 klassis teenis päeva parima tulemuse Martin Leok, kellele järgnesid Priit Biene ja Markus Michelsson.

Seenioride 40+ esikolmiku moodustasid Juha Puotsaari, Egon Üpraus ja Jarko Metsis. Harrastajatest Kristo Papstel, Andres Kukk ja Timo Hermlin. Juunioride klassis oli esimene Kosti Kirjavainen, teine Tino Nuutinen ja kolmas Reio Timmi.

Kui eelpool mainitud klassid läbisid raja kolmel korral, siis järgmised klassid kahel korral. Veteranide 50+ parim oli Andrus Allikvee, Algajates Helvis Trääder ja Uustulnukates Miko Oja.

Pühapäeval (28.mail) sõidetakse Tallinn GP teine päev ja esimesed võistlejad stardivad Motoneti kaubamaja juurest rajale kell 9.00. Esimesd sõitjad jõuavad samas asuvasse finišisse kell 15.40. Sõidetakse identne ring, mille pikkuseks ca 65 kilomeetrit ja mille sees on kolm kiiruskatset.

Allikas: Motosport.ee