Taylor Lautner ja Kristen Stewart on Rootsis. Täna toimunud pressikonverentsil rääkisid nad, et uues filmis on ohte rohkem kui varasemates ning et “Eclipse” annab kõigele täiesti uue taseme. Taylor Lautneri sõnul kujutab film endast armukolmnurga haripunkti.

Kaks “Eclipse” peaosalist Kristen Stewart (Bella) ja Taylor Lautner (Jacob), kes hetkel reklaamivad uut filmi Stockholmis, tunnevad puudust kolmandast, Robert Pattinson´ist, kes mängib vampiiri Edward. “Ma tunnen Rob´ist tõeliselt puudust. Temaga koos on nii lõbus olla,” ütleb Taylor Lautner.

Mõlemad staarid on kindlad, et fännid jäävad rahule ja isegi väga. “Tundub nagu tõstaks “Eclipse” kõik täiesti uuele tasemele. See on armukolmnurga haripunkt. See on väga põnev film,” ütleb Lautner.

Kolme kuu pärast algavad proovid enne neljanda raamatu “Breaking Dawn” võtteid, millega tehakse algust novembrikuus. Taylor Lautner jutustas kuidas ta end oma rolli jaoks vormis hoiab. “Ma käin jõusaalis nii tihti kui võimalik, võimaluse korral viis päeva nädalas, söön iga kahe tunni tagant ja väldin  suhkrut,” ütleb ta.

Näitlejatel on ustavaid fänne kogu maailmas. “Alati on põnev saabuda mõnele maale, kus me kunagi varem pole käinud ja kohtuda erinevate fännidega. Nad väljendavad ennast igal pool erinevalt,” ütleb Kristen Stewart.

Kõige tobedam juhtum, millega tal kokku on tulnud puutuda oli siis kui üks fänn koputas tema hotellitoa ukse peale ja palus sigaretile tuld – lihtsalt selleks, et näitlejatariga kohtuda. “Mõlemal poisil on aga tulnud kokku puutuda palju hullemate asjadega,” ütleb Kristen.