Rolf on mitmekülgne inimene. Uute ja põnevate väljakutsete ees ta kätt ette ei pane, olgu see siis mõni uus muusikal, kontsertprojekt või ööklubi esinemine. Graafik on tal tõesti tihe, esinemisi tuleb ette nii Eestis kui ka väljaspool kodumaad.

Rolf räägib veebilehele Eesti Sport, et laulmine ja muusika on number üks, kuid kindlasti üks osa, mis mahub nende vahele on spordi tegemine või selle vaatamine. Selle aasta alguses alustas ta taas treeninguid spordiklubis Reval Sport. Konkreetset trennieelistust tal pole, spordisaali külastab ta vastavalt tujule ja graafikule, nii kuidas võimalik on. Kuid paar korda nädalas püüab ta seda ikka ja jälle teha. Rolf oli kooliajal kiire jooksumees, tihti tuli ette oma kooli esindamine 60m, 100m ja 400m jooksus. Lauljale meenub, et teda pandi ka pikemal ehk siis 1500m distantsil kooli esindama, näiteks Jüriöö teatejooksus ümber Raadi järve. Täna aga hoiab ta jooksmisest pigem eemale, naudib vahel sõpradega võrkpallimängu ja võimaluse korral külastab spordivõistlusi.

“Kohapeal olles võiks ükskõik millist spordiala nautida. Sama on ka kontserditega – live‘s tundub kõik uhkem ja saab kaasa elada”, leiab muusik. Rolfi arvates on Eesti rahvusspordialasi läbi aegade olnud mitmeid, kuid eks paljud on erinevatel põhjustel oma üleüldise populaarsuse minetanud. Hetkel peab ta eelistatuimateks spordialadeks suusatamist ja korvpalli. Rolf on täis ka parasjagu ekstreemsust, langevrajuga hüppamist ta ei karda!