Uku Suviste kohta võib öelda, et ta tuli, nägi ja võitis! Uku on aastaga saavutanud palju, ta on laulnud ennast iga eestlase südamesse, osalenud suures teleprojektis “Laulud tähtedega” ja kõigele lisaks on ta ajakirja “Kroonika” aasta kõige seksikam mees. Muusik on suurepärases sportlikus vormis… Kuid mis on tema hea füüsilise vormi saladus?

“Tegelen võimalikult erinevate spordialadega, katsun 3-4 korda nädalas füüsilist koormust saada kas siis cardiotreeningu, jõutreeningu, tennise või squashi näol. Jalgpall kuulub ka kindlasti lemmikute hulka ning kui talvegraafik lubab, siis ka lumelaud,” räägib Uku veebilehele Eesti Sport.

“Kui eesmärk on märgatavaid arenguid teha ükskõik millisel füüsilist koormust nõudval spordialal, siis on toitumisel päris suur tähtsus. Valdavalt jälgin, mida söön,” räägib muusik ning lisab, et tarbib toidu juurde ka toidulisandeid. “Jah, multivitamiinid ja mineraalid on kõigile soovitatavad, eriti talvel. Kui suvel süüa palju värsket ja mitmekülgset, siis ei tohiks asi nii hull olla.”

Mida soovitab Uku aga Eesti inimestele enda heas vormis hoidmiseks? Kas regulaarset treenimist või mingit korrapärast toitumist? “Ma usun, et Eesti inimene on keskmiselt paremas vormis kui meie naaberriikide ja USA elanikud ning tendents selle poole on kindlasti tõusmas. Kindlasti peaks need mõlemad mõõdukalt korras olema.”