Evely Ventsli on särav ja aktiivne naine. Ta on olnud noortesaate ZTV ja tõsielusaate “Kaunitar ja geenius” saatejuht. Viimasel ajal oleme palju lugeda saanud tema uue suure hobi kohta, milleks on pokkerimäng.

“Üritan ikka regulaarselt 3-4 korda nädalas jõusaalis käia ja oma treeningkava järgida,” räägib Evely veebilehele Eesti Sport.  “Toiduga on nii nagu on. Ma armastan head toitu ja millestki loobuda ma ilmselt ei suudaks. Rämpstoidu sööja ma üldjuhul pole aga kui ikka isu tuleb, siis ei keela ka. Küll aga üritan õhtuti mitte suurt praadi või kausitäit jäätist süüa ja päevasel ajal katsun söögikorrad kindlatele kellaaegadele sättida, siiamaani on täitsa õnnestunud.”

Oleme lugenud, et oled kõva käsi pokkerilaua taga! Kuidas sa selle mängu enda jaoks avastasid ja mis sind selle mängu juures võlub?

Kõva käsi ma kohe kindlasti pole aga eks ma midagi ikka tean ja oskan. Pokker ei ole selline mäng, et õpid reeglid selgeks ja siis ongi, kogemustepagas mängib palju rolli. Pokkeri avastasin tõsisemalt enda jaoks tänu Unibeti tütarbrändile, Maria Pokkerile eelmisel suvel. Nende poolt tuli pakkumine olla selle brändi “saadik” (ambassador) Eestis. Ütleme nii, et see oli pakkumine, millest oli võimatu keelduda. Pokkeri juures võlub mind selle mitmetahulisus, selle mängu puhul on nii palju, millega arvestada ning mida jälgida. Samad kaardid aga erinevad situatsioonid, erinevad inimesed, erinevad lahendused. Õnnemängust on küll asi kaugel aga natuke peab sedagi olema, et end finaallauast leida. Kui kaardijooks on halb ja laud ka headele kaartidele abi ei too, siis on targem mängimine mõnele teisele päevale jätta. Suurt osa mängib minu jaoks ka seltskond ja pokker on mind kokku viinud äärmiselt toredate inimestega. Unibet Openil osalevate eestlaste arv kasvab iga korraga ja tegemist on väga värvika ning laheda tiimiga. Lisaks kuulun pokkeriklubisse “Insomnia” ja sealt olen endale mitu head sõpra leidnud.