Kaunil stilistil Karolin Kuusikul on suveplaanid sätitud: “Töö ja puhkus ikka vaheldumisi,” räägib mitmel rindel ettevõtlik naine Gossip.ee-le.  “Plaanis on pikemaks ajaks minna Setumaale – mu lemmikkohta maailmas ja natukeseks Londonisse. Sooviks, et suvi liiga kiirelt läbi ei saaks, et tekiks küllastumine.”

Jaanipäevaks sõidab Karolin Kostjaga – täpne koht, kus seal ollakse on aga veel selgumas.

Küsisime Karolinilt, et kui ta meenutab möödunud talve, siis mis olid huvitavaimad projektid ja tegemised? “Mõnus talv oli – märksõnadeks Cosmopolitan, Laulud tähtedega, Tallinn Dolls, Malcolm Lincoln ja palju muud huvitavat. Olen puhkuse ausalt välja teeninud,” räägib stilisti, moedisaineri ning ilutoimetajana töötav Karolin.

Küsimusele kuidas naine kõike teha jõuab ja oma aega planeerib, vastab Karolin nii: “Mul on vahest kõik paigas ja siis tuleb keegi ootamatu hea ideega ja ma olen vooluga kaasa läinud. Spontaansusel on tohutu tähtsus mu elus.”

Selle suve must have, mida Karolin soovitaks ei ole ei kosmeetikatoode ega trendikas rõivaese. “Ma ei oska kahjuks riietuseset või kosmeetikast midagi välja tuua,” räägib Karolin Gossip.ee-le ning ütleb, et proovib suvel nautida häid raamatuid. “Aga nimetaks head raamatud – suvi on põhiline aeg, kui mul on aega lugeda. Nii et ahmin kõike, mille olen talvel ootele pannud. Hetkel on pooleli raamat pungi filosoofiast ja vene keele õpik teiste seas.”

Küsides Karolinilt, mis on tema arvates nö “hea puhkuse retsept” vastab ta: “See kõlab nagu: ´mis on hea toidu retsept?´ ning lisab, et sellele on raske vastata, sest see oleneb ju inimeste maitsest. “Loodusesse minek peaks vist universaalne stressi maandaja ning uuesti laadija olema. Minu lemmik on Eesti loodus – siin on kõige armsamad metsad, kõige ilusamad lilled, kõige parem. Alati, kui olen kaugel ära, mõtlen – siin on hea, aga see parasvöötme loodus on ikka kõige ilusam.”