Reklaamiagentuuris projektijuhina töötav kaunis Evely Ventsli ootab suve nagu enamus meist, kuid vihmase ilma tõttu tuleb hetkel randaminek edasi lükata. Sellest hoolimata on olemas palju mõnusaid raamatuid, mida talle ajaviiteks lugeda meeldib. Milline oleks aga teos randa kaasavõtmiseks?

Evely sõnul on raamatute valik suur ning lai, kuid selleks suveks on tema sõnul väga hea Susan Luitsalu teos „Küsimused kõikidele vastustele,“ see sobib kaunitari sõnul nii naistele kui meestele. „Naised saavad samastuda ja mehed ehk lihtsalt selgust … – soovitan! Minul oli viimati rannas kaasas Malcolm Gladwelli „The Tipping Point,“ easy reading kõigile, kes reklaami ja turunduse alal töötavad,“ räägib Evely Buduaarile.

Kui rääkida ajalehtedest ning ajakirjadest, siis ajalehed jäävad Evely jaoks pigem hommikuks. „Nii et pigem eelistan siiski raamatuid ja kui mõni uus hea naisteajakiri väljas, siis ka ajakiri. Muusikat on ka väga mõnus rannas kuulata ja muide autobiograafilised teosed on väga head, kui oskad räägitavale keskenduda,“ leiab Evely.