Nüüd, kui poplegend Michael Jackson on surnud, tulevad päevavalgele skandaalsed uudised. Ameerikas laineid löönud pseudokuulsuse Nadya Sulemani endine esindaja Victor Munoz teatas, et mitte kaua aega tagasi helistas talle Michael Jackson ja teatas, et ta soovib adopteerida Nadya hiljuti sünnitatud kaheksat last.

Jackson oli pöördunud töötu ja rahatu Sulemani esindaja Victor Munoz poole ja pakkus Sulemani laste Malia, Jonah, Isaiah, Nariah, Jeremiah, McCai, Josiah ja Noah´i lapsendamise eest raha, kirjutab The Mirror.

Jacksoni juristid olevat pöördunud Sulemani esindajate poole kolm korda teatega, et Jackson sooviks kaheksikud lapsendada. Viimaks helistanud Jackson Sulemani esindajale isiklikult.

„Blanket (Jacksoni lastest noorim- toim.) tahaks õdesid. Võiksin teie laste eest hoolt kanda, nad võiksid minu juures elada. Nad ei tunneks millestki puudust,” rääkinud poplaulja. „Neil olks särav tulevik.” Jackson oli veel lisanud: “Ma tahan ka Nadya eest hoolt kanda. Ta oleks õnnelik ja ei peaks oma laste pärast enam muret tundma.”

Sulemani esindaja pidas Jacksoni pöördumist esmalt naljaks. „Ta tahtis lapsi osta!” oli esindaja üllatunud. Lehe andmetel oli Victor kuulanud Jacksoni häält isegi Youtubes, et veenduda, et helistajaks oli ikka superstaar ise.

Nadya Sulemanile esindaja Jacksoni pakkumisest ei rääkinud. Märtsis lahkus esindaja töölt Sulemaniga tekkinud lahkarvamuste tõttu.

Michaelil oli endal kolm last – Prince, 12, Paris, 11, ja Prince Michael II, keda kutsutakse Blanket´iks.