Modelliärinaine Beatrice (39) ei jäta jonni juba maha müüdud Roosikrantsi tänava korteri pä rast. Hiljuti esitas ta eksabikaasa Oleg Belokrõlovi (42) vastu kohtusse hagi.

Möödunud suvel lahvatas eksabikaasade Beatrice ja Olegi vahel kinnisvarasõda, juba ammu pingeid tekitanud Roosikrantsi tänava korteri ümber. Kunagise abielupaari, kes lahutas juba aastate eest, Tallinna südalinna luksuskorter kuulus juriidiliselt Belokrõlovile. Beatrice kinnitusel on kirju minevikuga ekskaasa tema usaldust kuritarvitanud ja korteri, kuhu ka tema erinevatel aegadel panustanud, temalt välja petnud. Nüüd on Beatrice Belokrõlovi vastu, kes läinud aasta sügisel korteri maha müüs, hagi esitanud.

«Ta mõtleb lihtsalt, et korter oli tema oma, aga ma ei usu, et ta midagi saab,» sõnab Belokrõlov. «Korteri ostsin pärast abielulahutust ja see kuulus sada protsenti mulle.», kirjutab ajakiri Kroonika

Kinnitamata andmetel on skandaalse Roosikrantsi tänava praegune omanik keegi nimekas advokaat, kes ostis selle Belokrõlovilt ligikaudu 5 miljoni krooni eest.