1984. aastal sündinud “Ugly Betty” nooruke peaosatäitja rääkis hiljutises intervjuus, et ta kardab shoppamist ja et väldib poode niipalju, kui võimalik.

„Inetu Betty“ staar America Ferrera on iseloomult samasugune poodide ja moe pelgur nagu Bettygi, vahendab WENN. America tunnistas, et tema jaoks on poodides käimine tõeline õudusunenägu. „Ma olen täielik shoppahooliku vastand, ilma naljata. Ma kardan shoppamist. See ei meeldi mulle. Ja mulle ei meeldi poes olla,“ kurtis näitlejanna.

Ferrera sõnul sai tema vastumeelsus alguse juba varajases lapsepõlves ning hirmust poodide eest pole ta siiani suutnud lahti saada. America on ka varasemates intervjuudes rääkinud, et ta sarnaneb paljuski oma telerolliga.

“Te ei näe mind kunagi uue PlayStationi esitlusel ega kuskil klubis laudadel tantsimas. Minu jaoks on lõbutsemine see, kui saan oma emaga piletid telesaadetesse nagu näiteks “Dancing with the stars”! Minu jaoks on raske aru saada, kuidas inimesed mind kuulsusena näevad. Ma töötan 14 tundi päevas ja pärast seda tahan lihtsalt oma perega rääkida, armastatud inimesi näha, koeraga tegeleda ja magama minna.”