Maarja-Liis Ilus proovib kätt järgmisel kolmapäeval Tallinnas algaval rahvusvahelisel pokkerivõistlusel PokerStars Baltic Festival, mis toob neljaks päevaks Eestisse sadu pokkerimängijaid kõikjalt maailmast.

Lauljatari sõnul on pokkerist viimase aasta jooksul saanud tema jaoks väga vahva hobi, mida ta seni peamiselt sõprade keskel on harrastanud ning mänginud kaasa ka ühes telesaates. “Praegu on aga selline mõnus ärevus sees, sest mitmesaja osalejaga nii-öelda päris turniir on kindlasti hoopis teine asi,” rääkis Maarja-Liis, kes kuulub ka pokkeriklubisse All-linn. “Plaanin kindlasti mõne nimeka klubikaaslase käest veel lähipäevil eratunde võtta, et elu esimesel suurturniiril mitte liiga kergesti läbi kõrbeda,” lubas Maarja-Liis.

Kolmapäeval luksuslikus Swissotelis algaval regiooni ajaloo suurimal pokkeriturniiril PokerStars Baltic Festival osaleb lisaks Maarja-Liisile teiste seas ka Martin Müürsepp ja Mart Mardisalu, kes lähevad samuti püüdma kõrget kohta ja oma osa eeldatavalt 5 miljoni kroonini küündivast auhinnafondist.

PokerStarsi ja Olympic Entertainment Groupi koostöös 16.-19. juunil Swissotelis toimuvale PokerStars Baltic Festivalile on oodata maailma pokkerimängijate koorekihti ja Eesti spordiajaloo suurimat auhinnafondi. Tänavuse põhiturniiri osalustasu on 1500 eurot ehk 23 400 krooni ning paralleelselt põhiturniiriga toimuvad igal päeval ka erinevad kõrvalturniirid.