“Kätte on jõudnud hetk, mida olen pikisilmi oodanud. Juba sel nädalal algava Jalgpalli MM’i raames kandideeris minu laul „I Believe In You“ Inglismaa koondise hümniks,” räägib õnnelik Hannah.

“Võistluse korraldaja TalkSport Radio on inglise ametlik jalgpalli raadio, mille kuulajaskond ulatub miljonitesse. Minu lugu pääses hääletuse tulemusel ülivõidukalt finaali (tänu väga suurele eestlaste toetusele) ning nüüd on veel vaid väike samm, et see tiitel võita!”

Hannah rõhutab, et finaali hääletus kestab vaid SEL NÄDALAL (7.-13.juuni) ning võitja kuulutatakse välja 14.juunil Talk Sport Radio otse-eetris. Hääletada saavad kõik, kes soovivad tema loole poolehoiu avaldada.

World Cup 2010 Anthem for England – kuidas asi käib?
Palun klikka SIIA
Vali – ENTER COMPETITION ning sisesta oma andmed, kirjuta kastikesse Hannah „I Believe In You“ ning kinnita oma hääletus.

“Nii nagu 2007 aastal tundus uskumatu seista Wembley staadionil 90 000 pealtvaataja ees ning laudla Eesti ja Inglise hümni, on ka sellise suure konkursi finaali jõudmine ime omaette! Aga imesid juhtub…. Pöidlad pihku ja hääletama!” usub Hannah ning lisab „Maailmas ei ole võimatuid unistusi….on vaid meie piiratud arusaam võimalikkusest…“