Jessika Ossipov elab hetkel Los Angeleses, töötab SBE Entertainment Group´is, mis on LA suurim meelelahutusgrupp, kellele kuuluvad nii ööklubid, hotellid, kinnisvara kui ka restoranid. Lisaks sellele õpib ka Cinema Makeup Schoolis.

Jessika läks L.A.-sse õppima, kuna sinna on koondunud kogu filmitööstus. Kool kestab 7 kuud ning sisseastumiseks pidi olema eelnev koolitunnistus ning mingi tööalane kogemus. Vaba aega tal praktiliselt pole, sest hommikust lõunani on Jessika koolis ning õhtupoolikul üldiselt töötab, aga kui aega üle jääb, siis veedab ta seda kindlasti oma sõpradega.

Tallinna ja Los Angelest Jessika arvates nüüd küll võrrelda ei anna, ei elu ega ööelu. “Inimesed on siin sõbralikumad ja vastutulelikumad. Palju võimalusi on nii meelelahutusäris kui ka töö leidmise poole pealt. Ööelu on palju värvikam, sest siin avatakse korra kuus uut ööklubi, mis toimib umbes 6 kuud ning siis tehakse juba uus. Pidutseda saab esmaspäevast pühapäevani, hommikust õhtuni ja muidugi tutvused loevad meeletult. Kogu linn ja elu on üles ehitatud tutvustele,” räägib Jessika. Enim meeldib talle L.A. ilm, inimesed ning tasakaal. “Üldiselt ei kurda, aga iluteenuste kvaliteet annab küll soovida. Kui saaks oma kalli juuksuri ja küünetehniku siia, siis oleks super!” lisab Jessika. Kodustest igatseb ta enim oma poega, sõbranna Brigittat ja pere. Vahel tuleb tal ka mõne koduse toidu järgi isu.

Rääkides meestest tunnistab Jessika, et sealsed mehed erinevad väga palju Eesti omadest. “Eelistan iga meest Eesti ära hellitatud meestele, kes ei oska naisi väärtustada. Eesti naised jooksevad mehed või ümber, et tähelepanu saada, ja mehed on sellega harjunud, aga mujal maailmas mehed jooksevad ikka naiste järgi. Aga siiski tundub, et vene rahvusest mehed on alati ühe ja sama käitumismaneeriga ning oskavad naisi kohelda.”