Vanilla Ninja liige ja kultuurikeskuse Lindakivi direktriss Katrin Siska (26) soovitab igavese nooruse ihkajaile elustiili, mida tema järgib. Selle nimel lülitas ta oma menüüst välja muna, kana, liha, mereannid ja kala.

Paadunud joogafanaatikuna otsustas Siska proovida oma gurust õpetaja menüüd ning loobus kuu aja eest ka poes pakutavast nn „laiptoidust”, kirjutab Kroonika. „Lisaks faktile, et poes olevad niinimetatud surnud tooted on täis süstitud säilitus-, raskus- ning kaunima välimuse aineid, usuvad joogid, et inimesel polegi üldse tarvis laiptoitu süüa,” seletas Katrin.

Pärast hommikust joogatrenni sööb Katrin herkuloputru puuviljadega või müslit sooja piimaga, lõunaks aedviljapüreesuppi juustu-täisteraleivaga või aedviljarisotot. Õhtuks on läätsed hautatud aedviljade või praetud sojakuubikute ning ahjukartuliga. “Vedelikest tarbin valdavalt gaseerimata sooja vett ning ingveri-kummeliteed. Ka naturaalseid värskeid mahlasid ja taimeteesid. Alkohol ja suitsetamine on välistatud.”

“Enesetunne on kerge ja hea. Meel veelgi rõõmsam kui varem! Energiat on rohkem,” kiidab Katrin ja lisab: “Samas toonitan, et inimene peab õppima tundma ennast õnnelikuna igas kaalus.”