Energiast pakatav Status Clubi aeroobikatreener Kaja Tuisk on naine, kes ei karda katsetada oma välimusega, armastab seiklusi ja vabadustunnet. Gossip.ee uuris, kus Kaja nii tihti rändamas käib ning kas nooruslikul Kajal on plaanis reisida ka sel suvel kuhugi.

Olete viimasel ajal palju reisinud – detsembris viibisite Floridas, jaanuaris Jamaical ning märtsis Miamis. Kas tegu oli puhkusreisidega või külastasite mõnda sõpra, sugulast? Kellega reisil käisite? Mis meeldib teile reisimise juures kõige enam?
Enamasti on tegemist siiski puhkusreisidega. Muretu on sõita Floridasse, kuna mu lähisugulased elavad Miami lähistel. Reiside kooslusel pole reeglit, enamasti oleme uudistanud maailma neljakesi, mõnikord kahekesi ja tuleb ette ka üksinda reisimist (nagu naistepäevatripp Miami).

Mis teile reisimise juures kõige enam meeldib?

Reisides on vabaduse tunne ja avastamise rõõm.

Lõiksaite endale eelmise aasta lõpus uue soengu – seksika poisipea. Millest selline muutus, kas tüdinesite vanast soengust ja tahtsite muutust või leidsite, et selline soeng on teie töö juures mugavam?
Poisipea on ikka kõvasti kelmim, kui kombekas pats, muretult vembukas!

Oma töö tõttu peate tihti kandma sordirõivaid, vabal ajal võib teid aga tihti kohata kleidis ning kõrgetel kontsadel. Millises riietuses te end ise paremini tunnete – kas sportlikus ning mugavas või naiselikus ja seksikas?

Tegelikult tunnen ennast mõlema variandi puhul normaalselt. Olen aeg-ajalt ka veel ugg’i lemb. Mida rohkem vaheldust,seda parem.

Krista Lensin on öelnud:  “Normaalne naine kleidi all alukaid ei kanna”, kuidas teie sellesse ütlusesse suhtute, kas nõustute Kristaga?

Kaunis ja hästi “istuv” pesu on mu üks nõrkusi, seega päris kindlasti leiab minu seeliku alt seksikad püksikud.

Õige pea on Eestis käes rannahooaeg, millised on teie plaanid suveks?

Mais oli tööreis Itaaliasse, Fitness Conventionile, aga loodetavasti tuleb kaunis suvi.

[ot-gallery url=”gallery/kaja-tuisk-gossip-ee-le-kaunis-ja-h%c3%a4sti-istuv-pesu-on-mu-%c3%bcks-n%c3%b5rkusi-seega-p%c3%a4ris-kindlasti-leiab-minu-seeliku-alt-seksikad-p%c3%bcksikud”]