OHMYGOSSIP — Koos õe Kajaga lauljana tuntust kogunud Ele Kõlar rääkis “Ringvaates”, kuidas ta pensionil olles enda jaoks töövahenduskeskkonna GoWorkaBit avastas.

“Mõtlesin juba ammu, et tahan igasuguseid huvitavaid asju proovida. Ma töötasin 20 aastat ühes ja samas ettevõttes, mis oli küll väga tore, aga ma ei saanud proovida kõiksuguseid erinevaid huvitavaid töid. Lihtsad tööd, mida meie ümber inimesed teevad, teevad neid hästi,” rääkis Kõlar.

Ele Kõlar tegi endale GoWorkaBit keskkonda konto, sest leidis sealt huvitavaid pisikesi tööampse. “Tunnitasud on seal väga väiksed, aga see ei ole raha pärast. See on lihtsalt selleks, et saada kogemus,” ütles Kõlar.

Iga kord ta soovitud tööotsa aga saanud ei olegi. “Tahtsin ükskord minna proovima, kuidas käib munade pakkimine. Ma ei sobinud neile.”

Kõlar lisas, et on aga näiteks pääsenud konverentsikeskusesse riideid hoidma ja kauplusessse riietele turvaelemente külge panema. Ta tegeleb aktiivselt ka vabatahtliku tööga. Näiteks eeloleval PÖFFil täidab ta külaliste autojuhi rolli.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT