Angelina Jolie armuelu leiab peatselt kajastamist uues raamatus, mis ilmub augusti alguses. Lehekülg lehekülje järel võib lugeda näitlejatari saladustest ning mitmeid tuntud mehi mainitakse kui näitlejatari endiseid armukesi.

Lugejad saavad teada, et Angelina Jolie´l on olnud suhe selliste kuulsustega nagu Ethan Hawke, Lenny Kravitz ja Ralph Fiennes.

“Ethan´iga kohtus ta filmi “Taking lives” võtetel 2003-l aastal, mil too endiselt näitlejatari Uma Thurman´iga abielus oli. Angie´t on pikka aega kütkestanud selliste meeste võrgutamine, kellel on abikaasa,” ütleb allikas kirjanik Andrew Morton´i peatseltilmuvas Jolie-biograafias, mille pealkirjaks on “Angelina”.

Peale selle, et Jolie kardab oma elulooliste faktide avalikuks tulemist, on küsimus ka selles, kuidas reageerib tema elukaaslane Brad Pitt. “Tal saab raske olema kõiki oma romansse seletada. Angelina on alati väitnud, et tal pole eriti palju armukesi olnud, mis on puhas vale,” kirjutab Star.

Raamatus on andmeid ka selle kohta, et Jolie juba varakult keskendus Brad Pitt´i südame võitmisele. “Ta ei taha raamatus välja paista kui meeleheitlik ja pahatahtlik. Kuid tal oli alati nõrkus Brad´i vastu. Ta armus temasse kui nad mängisid koos filmi “Interview with the Vampire” võtetel. Jolie ütles oma alluvatele, et Jennifer Aniston oli abikaasana igav valik.