OHMYGOSSIP — “Hommik Anuga” saates oli külas Eino Baskini ja Malle Pärna tütar Katrin Pärn, kellega tuli jutuks nii tema isa pärand kui samas ka tema enda teatritööd.

Katrin Pärn tõdes “Hommik Anuga” saates, et oma isa parodeeris ta juba lapsena. “Ma ei mäletagi, mis alustel see toona täpselt toimus, võib-olla keegi palus seda teha,” ütles ta ja lisas, et tegelikult talle ei meeldigi väga esineda. “Mul on juba paar aastat olnud hobiks lohesurf ja just sel suvel merel olles mõtlesin, et miks ma seda teen, kuna ma kardan ju väga vett,” nentis Pärn ja ütles, et see mõte näitlikustab ka tema suhet teatriga.

“Mul polnud kunagi unistust saada näitlejaks.”Suurimaks õnnestumiseks teatrilaval peab Katrin Pärn lavastamist Vanemuise laval. “Kui ma muidu olen enda asjade suhtes pigem kriitiline, siis kui ma seda enda lavastatud “Meistrit ja Margaritat” kõrvalt vaatan, mõtlen küll, et kurat, ma olen äge.”

Eino Baskini parodeerimise kohta kinnitas Pärn, et kuigi kõik parodeerivad tema isa, siis tegelikult ei ole see nii lihtne, seal on midagi rohkem. “Ta on rohkem kui see hääl, ta on tohutu lõvi,” kinnitas Katrin Pärn ja lisas, et kui sa paned lihtsalt karvamütsi kõveralt pähe ja üritad parodeerida, siis jääb pool saamata.

Avafoto: Katrin Pärn (Väljavõte saatest “Hommik Anuga”)

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save