OHMYGOSSIP — XV Rahvusvahelise Ny:dismuusika Festivali AFEKT raames luuakse Küberstuudio ja Muusikakeskkooli noorte mõtte- ja helilainete jõul Estonia kontserdisaali maagiline küberkeskkond.

Kõlavad küsimused: mis jääb järele muusikast, kui noodid enam ei kõla? Mis elu kõrghetkedest, kui mälestusterull neist tasapisi üle vurab?

Asja mõte: “Mälu on muusika. Voolab sarnaselt, kätkeb tuntut ja hämarat. Helisevad noodid, aga midagi on veel… Ühes dünaamilises massiivis põimuvad erutused ja vakatused, puhkemised ja minekud.

Kontserdil “Mälupartituur/Cybergaala 2″ MÄNGITAKSE muusikat, uuemat ja vanemat, koos kujunduse ja piltidega, MÄLETATAKSE elu ja loome kõrghetki, loetakse MÄLUPARTITUURE – so mälestustest, kõlanud helidest ja inimeste salaaistingutest kokku miksitud noodi- ja tunnetusridu.”

Küberstuudio:
Monika Mattiesen – lavastus
Timo Steiner – lavastus ja kujundusmuusika
Henry Griin – video
Triin Suvi – valgusdisain

Esinevad: Hans Christian Aavik (viiul), Fred Heinoja (viiul), Carita Irjas (klaver), Hans Matthias Kari (klaver), Sofia Khvichia (klaver), Maria Mutso (tšello), Richard Mägar (klaver), Tanel-Eiko Novikov (vibrafon), Susanna Liisa Onoper (klaver), Jana Potštarjova (klaver), Aleksandra Serebrjakova (viiul), Brigitta Siimer (viiul), Katariina Tammemägi (viiul), Annaliis Telgmaa (laul), Anna Katarina Tralla (viiul)

Kavas Tulev, Zubel, Rahmaninov, Paganini, Mozart, Sisask jpt

Kontsert-etendus on vaheajata ning kestab 1 tund ja 40 minutit.

Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT