Kui Dave Benton (59) Amsterdamis oma raskelt haiget ema külastas, palus too pojal oma elust raamat kirjutada. Laulja ema üks viimaseid soove sai täidetud, räägib Benton ajakirjale Kroonika.

Dave valmistus noore poisina preestri elukutseks. Ta tegi läbi kõik, mis katoliku kirikus ristitud lapselt oodati, ning käis kuni 30. sünnipäevani korrapäraselt kirikus. Preestrit temast ei saanud, aga kirikus palvetamas käia meeldib talle siiani. Oma tõelise usu järgi hakkas aga Dave elama alles viisteist aastat tagasi. Laulja ütleb, et oma unistuste elluviimiseks pead sa uskuma sellesse, mida saavutada soovid, ega tohi oma sihti kaotada.

Eelmise aasta 1. jaanuaril suri Dave ema ning kui Dave teda Amsterdamis külastas palus ema: “Mäletad, sa lubasid mulle kirjutada oma elust raamatu. Sinu elu on edukas lugu. Sa peaksid kaaluma mõtet sellest kirjutada.”

Nüüd on Dave`i ema üks viimastest soovidest täidetud – laulja kirjutas oma kirevast elust raamatu “Teisiti ei ole võimalik”.

Saatus on Arubal sündinud Dave`i Eestisse lennutanud. Tal on siin vahva abikaasa Maris ja kaks toredat tütart Sissi Nylia ja Lisa Jennifer. Võiks arvata, et heasüdamliku olemisega Dave hellitab piigasid vahetpidamata, aga nii see pole. Talle ei meeldi laste ärahellitamine, sest elu ei ole alati nii lihtne, nagu tunduda võib.

“Lapsi materiaalsete asjadega ära hellitades võivad nad kaotada oskuse hinnata tõelisi väärtusi,” leiab Benton.