Noor seltskonnahing ning aastatel 2006-2007 Eesti Reformierakonda kuulunud Anna-Maria Galojan ei armasta liiga läbimõeldud ja sätitud kohtumisi. “Selline „väsitav“ eeltöö tapab igasugust spontaansust ja romantikat,” räägib Anna-Maria Buduaarile.

Anna-Maria on öelnud, et tema ideaalne mees peab kindlasti olema dzentelmen. Kuid kui hoolitsetud peab mehe välimus olema? “Sõltub, mida pidada silmas välimuse all. Kas just mees peaks olema kaasaegne metroseksuaal või dendi? Loomulikult korralik ja viisakas välimus näitab eelkõige lugupidavat suhtumist kaaskodanikesse ja ühiskonda. Kuid loeb sisu, mitte „pakend“,” vastab Anna-Maria.

Rääkides kõige romantilisemast kohtingust, arvab ta et ees on veel pikk ja huvitav elu ning ka see kõige kõigem on alles ees. Ta lisab: “Aga mulle ei imponeeri liiga kaua läbimõeldud, sätitud ja korraldatud kohtumised. Selline „väsitav“ eeltöö tapab igasugust spontaansust ja romantikat.” Anna-Maria on ka ise olnud see, kes välja kutsub kas siis kinno, kontserdile või lõunale. Siiski ei tasu igas kohtingus näha midagi enamat, kui häid ja sõbralike inimsuhteid. “Inimsuhted pole matemaatika, siin pole kindlaid toimuvaid valemeid. Oleme ükskord nii loodud, et mõnede inimeste puhul meil on empaatia võime ja teiste suhtes mitte,” räägib Galojan.