OHMYGOSSIP – Telekanal E! on katkestanud tõsielusarja „Keeping Up With the Kardashians“ filmimise Kim Kardashiani röövimise tõttu – mõne jaoks on juba see sama šokeeriv kui rööv ise. Varem pole Kardashianide perekond jätnud võtteid ühegi sündmuse puhul – kaamerad on salvestanud nii lahkuminekuid, sünnitust, haiglassesattumisi kui ka suuri tülisid. 

Kui eelnevad juhtumised on olnud pigem teiste pereliikmete probleemid, mis pole sügavalt kedagi traumeerinud, siis Kim Kardashian-Westi katsumused olid hoopis teistmoodi. Antud instident on seadnud tõsiselt kahtluse alla, kas perekonna tõsielusari katkestatakse lõplikult või mitte. „Kimi heaolu on meie põhifookuses praegu,“ on telekanali esindaja öelnud. „Veel ei ole otsustatud, millal saate tootmine jätkub.“

Allikate sõnul on Kim hetkel tõsiselt rööpast väljas. See omakorda kummutab kriitikute kuulujutud, justkui oleks Kardashian-Westi rööv lavastatud trikk, et saada veel rohkem tähelepanu ja tõsta saate reitinguid. Kim Kardashian-West olevat süüdistanud iseennast selles, et maskides mehed tungisid sisse tema korterisse ja varastasid rohkem kui 5,6 miljoni dollari väärtuses ehteid, kaasaarvatud tema 20-karaadise teemantsõrmuse, mille hinnaks olevat üle 4 miljoni dollari. Allikas rääkis People ajakirjale, et Kim on enda peale pahane, sest ta on Snapchatis oma ehteid näidanud ja neid pidevalt kandnud. Samuti olevat naine hakanud rohkem mõtlema selle üle, kuidas ta riietub ja kuidas ta käitub.

Allikas: www.vogue.com
Avafoto: Kim Kardashian (Instagram/ @kimkardashian)